Gość: qwerty IP: *.walecznych.net 26.08.07, 10:34 widzialam gdzies mase do ciasta robiana miedzy innymi z miekiszu bulki zna ktos mzoe przepis ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-zalogowana Re: masa z bulka 26.08.07, 22:07 a coś więcej? bo, że opis 'między innymi z miękiszu bułki' nie załatwia sprawy ;P podstawowa kwestia: o jakim cieście mówisz??? co to za masa? coś jak nadzienie tarty? bułka świeża? czerstwa? ususzona i starta? ludziska! konkretniej!!! ja chętnie bym pomogła, mam czas i mogę dla rozrywki w góglu pogrzebać, ale jednak jakieś wskazówki to by się na początek przydały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: masa z bulka IP: *.walecznych.net 27.08.07, 10:09 pamietam ze nie pisalo czy swieza czy czerstwa ale rozmaczalo sie ja w mleku chyba i to bylo do tortu rafaello Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: masa z bulka 27.08.07, 20:50 pierwsze z gógla: www.gotowanie.wkl.pl/przepis9343.html są bułki (nie dmuchane.. hyhy), jest miękisz, jest mleko.. to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: masa z bulka IP: *.walecznych.net 28.08.07, 10:37 oo dzieki o to mi chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś