pospiesznimie 11.11.07, 11:22 Przez nieuwagę kupiłam zamias filet z piersi to filet z uda kurczaka .Może ktoś ma jakiś przepis???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Filet z uda kurczaka 11.11.07, 11:38 Robisz tak samo jak piersi a dodatkowo możesz je faszerować na przykład pieczarką, suszonymi pomidorami w oliwie czy czym chcesz.Potem upiec, usmażyć, udusić - do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: Filet z uda kurczaka IP: *.for.connect.net.au 11.11.07, 11:39 pospiesznimie napisała: > Przez nieuwagę kupiłam zamias filet z piersi to filet z uda > kurczaka > .Może ktoś ma jakiś przepis???? No to mialas szczescie - mozesz teraz wyprobowac wszystkie przepisy jakie mialas z uzyciem persi, zastepujac je filetem z uda - Nawet nie wiesz, jakia mila niespodzianaka cie czeka. Potrawy beda moim zdaniem o niebo lepsze - zwlaszcza jesli maz je zamiar dosc dlugo smzych, dusic, zapiekac. Mieso z uda jest o wiele soczystsze, nie robi sie z niego zapychajacy wior po zbyt dlugim gotowaniu, tak jak z piersi Odpowiedz Link Zgłoś
pospiesznimie Re: Filet z uda kurczaka 11.11.07, 11:46 Dzięki będę próbowała. W Czechach jadłam kiedyś stek z kurczaka mięso było przepyszne mięciutkie dosłownie rozpływało się w ustach ale jak było przyrządzone nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś