Gość: wanda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 13:08 dzisaj bede miala gosci - 2 chlopcow - 5 lat - co mozna im podac. Znacie jakies menu dla dzieci. wanda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: dzieci na kalacji 13.08.03, 13:18 W zasadzie 5-letnie dzieci powinny jeśc to co dorosli. Nie byloby wygodniej zapytac ich rodziow co lubią? Ja obstawiam pizzę:)) i frytki M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: dzieci na kalacji IP: hpcache:* 13.08.03, 14:02 Hamburgery, hot-dogi, zapiekanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: dzieci na kalacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 14:11 dzieki. dzieci sa dosyc smakowo wysublimowane - po rodzicach. Faktycznie jedza to co dorosli ale ja chcialbym dziesiaj zrobic odwrotnie - zeby dorosli jedli to co dzieci. Wiem, ze pewnie najszczeliwsi beda jak dostana frytki i hamburgera - dla odmiany - rodzice nie stosuja takiego jedzenia. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: dzieci na kalacji 13.08.03, 14:20 Naleśniki albo racuchy - to dla mnie zawsze były wyjątkowe potrawy:) Odpowiedz Link Zgłoś