monk_a.m 02.04.08, 10:12 szukam potraw które można wykorzystać na uroczystą kolacje dla rodziców. czekam na propozycje ;) mile widziane danie główne oraz deser ;) z góry dziękuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momas Re: uroczyta kolacja 02.04.08, 10:48 Polecam:fotoforum.gazeta.pl/71,1,777.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-zalogowana Re: uroczyta kolacja 02.04.08, 19:11 czy 'rodzice' to jakaś wyjątkowa grupa konsumentów, że przygotowuje się dla nich osobne dania, inne niż dla 'dzieci', 'dziadków', 'wujostwa', itd? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Ja nie wiem, czy lubią, ale moim się podobało ;) 02.04.08, 19:45 Chowder ziemniaczany z selerem naciowym i boczkiem (kremowa zupa, pyszna) Kotleciki jagnięce z kostką, puree czosnkowym i mieszaną sałatą z oliwą Waniliowe wianuszki z kawą Jakby się podobało, daj znać, wpiszę przepisy. Chowder i jagnięcina są proste jak konstrukcja cepa i szybko się je robi. A, waniliowe wianuszki już gdzieś wiszą, bo pamiętam, że je tu wpisywałam. Odpowiedz Link Zgłoś