mpthomas 10.10.08, 18:14 Pstrag zaraz wjezdza do piekarnika . Czy podanie go z ryzem (ryz z kukurydza/groszkiem) to barbarzynstwo? Nie wiem, tak jakos mi nie pasuje,ale na ziemniaki nie mam zbyt ochoty... czy klasycznie pojechac i gniecione podac:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nobullshit Re: pstrag z .... ryzem? IP: *.spray.net.pl 10.10.08, 18:36 A gdybyś te ziemniaki upiekł razem z pstrągiem? Jeśli ma być ryż, to osobiście zrezygnowałabym z kukurydzy. Groszek ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: pstrag z .... ryzem? 10.10.08, 18:42 Jak masz ochotę na pstrąga i ryż z groszkiem, to znaczy, że pasuje :-) Co za problem dziwny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x nie jestem barbarzynca, mimo ze lubie IP: *.unitymediagroup.de 11.10.08, 10:13 pieczonego lososia w sosie szafranowym z ryzem basmati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achulaw Re: nie jestem barbarzynca, mimo ze lubie IP: *.chello.pl 13.10.08, 20:13 RyZ z koperkiem ,polany masłem jak lubisz można ugotować z CURRY.DLACZEGO PROFANA????Ryż pasuje absolutnie do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś