Gość: qwerty IP: *.chello.pl 09.12.08, 21:59 witam, ile hamburgerów z mcdonals (uważacie że) dacie rade zjesc w 30minut? wiem, pytanie wydaje się chore, ale bardzo potrzebuje takiej informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: hamburger IP: *.chello.pl 09.12.08, 22:13 hamburgerów zero, bo w McDonaldzie są wyjątkowo niesmaczne, ale jednego BicMaca albo McChickena wchłonę w ciągu 30 minut :) Wchłonę też jednego hamburgera z każdej innej przydrożnej budy, pod warunkiem że będzie smaczny. Czasami bywa nawet bardzo smaczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: hamburger IP: *.chello.pl 09.12.08, 22:16 ale niezależnie od smaczności więcej niż jednego w 30 minut nie wchłonę... Za mało rozciągliwy mam żołądek ;) a czesem żałuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: hamburger IP: *.pools.arcor-ip.net 09.12.08, 22:14 od mcwiesniaka zero, no chyba, ze mi DOBRZE za to zaplaca, wtedy moze jednego wcisne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: hamburger 09.12.08, 23:07 czizów sama z siebie zjadlam najwiecej dwa, ale w gdybym miala pol godziny i przyszla z zamiarem zjedzenia jak najwiekszej ilosci, to bym pewnie z 8 wsunela. ale rzadzi burger king, ale tam preferuje wieksze kanapki (podwojny cziz i whooper), wiec zjadlabym pewnie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m a btw, nie lepiej to pytanie zadac na wlasciwym IP: *.pools.arcor-ip.net 09.12.08, 23:30 forum? takim dzieciecym? "bravo" i te klimaty? to chyba bardziej target, niz my tutaj. a w ogole, to bylam dzisiaj w mcdonaldzie na dworcu w hanowerze, bo w mccafe lounge podaja zupelnie przyzwoita kawe i slodycze w prawdziwych filizankach i na prawdziwych talerzykach. i nawet maja bardzo wygodne meble do siedzenia :) pewnie tego wynalazku jeszcze w polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś