mhr-cs 20.05.09, 14:55 najpopularniejsza potrawa jest wlasnie kebab potem pizza, kebab kupie,bo cos takiego nie zrobie w domu, jest zawsze wspanialy, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhr-cs Re: kebab 20.05.09, 15:46 Gość portalu: gosc napisał(a): > Zrób pizzę kebab. no i co zrobiles,tego nie zrobisz,bo tak sie nie samemu nie zrobi, bo ta masa to robi,te salatki,sosy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hollcia Re: kebab 20.05.09, 16:06 Za szybko się klikło... W każdym razie te pizze kebab, z frytkami, hot dog, carbonara to dopiero kuchnia fusion. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kebab IP: *.icpnet.pl 20.05.09, 15:49 Pewnie, że robię kebab w domu. Kwestia przypraw. Ale nie każdy potrafi dobrać... Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: kebab 20.05.09, 16:00 Gość portalu: gosc napisał(a): > Pewnie, że robię kebab w domu. Kwestia przypraw. > Ale nie każdy potrafi dobrać... a ty wiesz,to podaj? no widzisz taka odpowiedz od razu bylaby wspaniala, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kebab IP: *.icpnet.pl 20.05.09, 16:12 mieszkasz w kraju gdzie jest pełno Turków, mogłabyś być bardziej kreatywna... jak ci się uda dostać dobry zestaw przypraw to reszta jest banalnie prosta rozumiesz to słowo: banalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: kebab 20.05.09, 16:20 Gość portalu: gosc napisał(a): > mieszkasz w kraju gdzie jest pełno Turków, mogłabyś być bardziej kreatywna... > jak ci się uda dostać dobry zestaw przypraw to reszta jest banalnie prosta > > rozumiesz to słowo: banalnie? niestety tam nie mieszkam,i nie znam ich kultury, ale ten produkt mi smakuje, nie wiem dlaczego ma byc gorszy od greckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: kebab 20.05.09, 16:27 Gość portalu: gosc napisał(a): > Nie mieszkasz w Niemczech? > tak, ale w mojej okolicy nie mieszka nawet jeden turek, chetnie bym go poznala, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kebab IP: *.icpnet.pl 20.05.09, 16:34 A to już twój problem, że w kraju gdzie mieszka największa mniejszość turecka nie potrafisz dotrzeć do ich oryginalnych przypraw. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: kebab 20.05.09, 16:43 Gość portalu: gosc napisał(a): > A to już twój problem, że w kraju gdzie mieszka największa mniejszość turecka > nie potrafisz dotrzeć do ich oryginalnych przypraw. > no jak,w okolicy nie ma takich sklepow, a co to ma wspolnego z niby prawdziwym kebab to tak samo jak z prawdziwa pizza???? ale polaka tez nie mam jak zrobie polska surowa kielbaske? Odpowiedz Link Zgłoś
villemowo Re: kebab 20.05.09, 18:22 Najpopularniejsza jest chińszczyzna, potem pizza. Odpowiedz Link Zgłoś