mhr-cs 28.08.09, 14:33 wedzilam rozne ryby, karpia nigdy, nie wiem dlaczego ale po ogladaniu wczorajszego programu spruboje, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: karp IP: *.chello.pl 28.08.09, 15:01 Mieszkałaś w Polsce i nigdy karpia nie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: karp 28.08.09, 15:13 pisalam wiele na temat karpia, niestety nigdy go nie wedzilam, ten wczorajszy program wprowadzil mnie na ten temat, dlatego chce sprobowac go wedzonego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa Re: karp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 15:25 jak bedziesz wędzić całego to daj między płaty brzuszne ze dwie rozpórkiz patyków by ciepło i dym przeniknęły do wnętrza.Karp jest gruby,ma spore płaty brzuszne, które bez rozpórek zamykają dostep do wnętrza ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: karp 28.08.09, 15:32 Gość portalu: gościa napisał(a): > jak bedziesz wędzić całego to daj między płaty brzuszne ze > dwie rozpórkiz patyków by ciepło i dym przeniknęły do > wnętrza.Karp jest gruby,ma spore płaty brzuszne, które bez > rozpórek zamykają dostep do wnętrza ryby. wiec podobnie jak wegoz,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: karp 28.08.09, 15:39 jakoś w handlu niue widac tego. parę lat temu/a bodajże jeszcze w latach mateńki komuny/takie coś kupiłem rozkosz. substancją podobnme toto do halibuta-ale halibut nawet nie umywa się do SMAKU jaki wtedy poczułem. niebo w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: dzisiaj zamówisz, jutro masz na stole! 28.08.09, 20:35 wygląda to apetycznie ale... jakoś nie mogę się zdobyc na zaufanie do zakupów michy przez jakieś internety.i ta cena ździebko za wielka. lubię bazarowe kupowanie. mogę dotknąc ,pomacac, powąchac a nawet skosztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ja wolę, gdy artykułów spożywczych nie wolno IP: *.unitymediagroup.de 28.08.09, 23:59 macać. Degustować mogę próbkę podaną przez sprzedawcę i nie gołą łapą ;) Odpowiedz Link Zgłoś