leokadia206 21.05.07, 23:19 Dr Kapiszke juz znam, bywalam u niej, ale teraz mlodemu sie pogorszylo a ona ma wolne miejsca na przyszly tydzien dopiero. Potrzebuje kogos na teraz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majora1 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 22.05.07, 12:15 ja chodzę do dr moszyńskiej na kilińskiego, ale tam chyuba też dość długie terimny Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 23.05.07, 16:33 DrOnasz-Manitius - przyjmuje w Medicoverze w Gdańsku. Wiem, że przyjmuje też gdzieś w Gdańsku Głownym. Rewelacyjna babka. Odkąd moja Ula jest pod jej opieką, mimo potężnej alergii wziewnej i astmy, nie ma prawie wogóle żadnych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 24.05.07, 10:39 dr Raczkowska, przyjmuje na Aleii Zwycięstwa we wrzeszczu. Jak dla mnei sprawdzony fachowiec. Nie wiem gdzie przyjmuje państwowo, rywatnie wizyta to 80 zł wydatku. Jeśli interesują Cię namiary to napisz na kubara1@wp.pl Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kalab2 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 25.05.07, 22:17 Ja niestety dr raczkowskiej nie polecam. Byłam u niej z synkiem jak mial 9 miesiecy i okropne plamy na ciele - na tle alergicznym wlasnie. owszem dr bardzo dokladnei synka zbadala, nawet zrobila testy!!!!! jezeli one wogole moga byc miarodajne u tak malego dziecka. Ale: nie zrobila wywiadu na temat alergii u rodzicow, mimo ujemnych testow na mleko i jajko stwierdzila ze moze uczulac i nei podawac, mnie skrytykowala za to ze jem nabial karmiac piersia no i glownym podejrzanym alergenem wg pani dr bylo jablko lub marchewka!!!! ktorych to mialam zaprzestac dawac dziecku,a przeciez to podstwawowy skaldnik diety u malucha. Bylam zalamana. ponadto pani dr zapisala anam cala wielka mase lekow zupelnei neipotrzebnych, np. fenistil, a mojemu dziecku te plamki wogole nei swedzilay, widzialam jak zachowuje sie moje dziecko i z pewnoscia plamki nei powodowaly swiadu. ponadto moej dziecko miala tzw. refluks niemowlecy, ktorego sie nie leczy jesli dziecko nie choruje, a moje nie chorowalo, ale pani dr stwierdzila ze trzeba to wyleczyc juz teraz !!!! i dodam ze zapisala lek, o ktorym w internecie przeczytlama ze nei ejst bez negatywnego wplywu na serduszko!!!!!! a wiec niestety nei posluchalam dr Raczkowskije i moja matczyna intuicja kazala mi pojsc do innego lekarza, ktory zupelnie inaczej podszedl do sprawy i jak sie okazalo nie marchewka, nie jabluszko, nie nabial w moim pokarmie byl winien ale VIGantol - czyli wit. D3, ktory jest produkowany z wyciago orzeszkow ziemnych i ktory krzyzowo dziala z kurzem, a ja z mezem na kurz jestesmy uczulenie i nasze dziecko pewnei po nas tez . po odtsawieniu tych kropelek wszystko wrocilo do normy. nie wybaczylabym tez sobie jakbym dziecku podala ten lek na refluks. A dr ktora nam tak pomogla to dr Małaczyńska - alergolog, specjalista chorób płuc, pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
beaw27 Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 00:29 A lekarzom takim jak dr Małaczyńska powinno się odbierać prawa do wykonywania zawodu.Szkoda słów na tę kobietę, kompletna porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 10:42 Popdpisuję się pod postem beaw27 - Małaczynska spowodowała że moje dziecko miało kilkakrotne obturacje oskrzeli bo mi wmawiałam ze nie ma uczulenia na nabiał. Wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
beaw27 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 22.06.07, 23:56 Cześć Basia, do tej pory mam dreszcze jak pomyślę o tej wstrętnej babie, pani doktor od siedmiu boleści....Każdego będę przestrzegać przed tą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 25.06.07, 11:54 Bea:-) Mnie najbardziej wkurzała jej pewnośći siebie i przekonanie nieomylności oraz pokazywanie mi, że moje obserwacje dziecfka są głupie i nic nie wnoszą. A i tak to ja miałam rację. Niestety zostawiłam u niej kupę kasy Odpowiedz Link Zgłoś
beaw27 Re: Tylko dr Raczkowska!!!! 25.06.07, 13:22 Dokładnie te same odczucia miałam!!! Ja byłam tam na szczęście tylko raz ( państwowo na ks. RUM )i po wyjściu stamtąd powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!! Szkoda by było każdej złotówki na tę babę!!! Każdego będę przestrzegać przed nią! Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: poleccie pediatre alergologa w Trojmiescie?? 25.06.07, 16:56 czytajac Wasze wypowiedzi dobrze ze zostalam przy Kapiszce. Tylko u niej z czasem kiepsko, nawet prywatnie trzeba czekac Odpowiedz Link Zgłoś