Dodaj do ulubionych

tanie ciuszki ciążowe

29.11.11, 10:32
Cześć dziewczyny
grzebałam ostatnio w necie w poszukiwaniu tanich ubrań ciążowych i natrafiłam na fajny sklep internetowy z tanimi ubraniami, chyba to ciuchy 9fashion -jakieś końcówki serii w naprawdę niższych cenach niż w innych sklepach. Sklep nazywa się odziezciazowa-outlet.pl , czy jakoś tak. Może przyda się Wam ta informacja, bo wiadomo że w oczekiwaniu na dzidziusia kasy ciągle mało, a tam jest naprawdę tanio.
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki smile
Obserwuj wątek
    • axa35 Re: tanie ciuszki ciążowe 29.11.11, 11:07
      potwierdzam smile super tanie ubrania.
      pozdrawiam
    • wika-77ar Re: tanie ciuszki ciążowe 30.11.11, 08:38
      Cześć, byłam smile za 100zł można kupić nawet trzy nowiusieńkie ciuchy. I to fajne!
      Polecam. W dzisiejszych czasach takie okazje to prawdziwy skarb.
    • milutka_3 Re: tanie ciuszki ciążowe 30.11.11, 10:49
      to bardzo przydatna informacja - tym bardziej, że ubrania 9fashion są rewelacyjne!
      • am79 Re: tanie ciuszki ciążowe 02.12.11, 13:30
        Szukałam własnie zestawu (bluzka +spodnie) tak najlepiej do 100 zł bo wydaje mi się, że na parę misięcy chyba nie warto dużo inwestować i znalazłam wink)) Ekstra cena, polecam z czystym sumieniem.
        • kasia1187 Re: tanie ciuszki ciążowe 13.03.12, 16:08
          Potwierdzam, fajne ciuszki sobie tam kupiłam. Znalazłam też na allegro super sklep mamaubrana
          Kupiłam u nich świetne dresy ciążowe i dwie koszule do karmienia. Polecam bo ubranka bardzo wygodne a na dostawe czekałam 1 dzien. mamaubrana albo mamaubrana.pl
    • 9marta9 Re: tanie ciuszki ciążowe 11.05.12, 14:39
      hej , tak firma 9fashion sprzedaje ubrania ciążowe przez internet ale jest super opcja ponieważ w Piasecznie w outlecie otworzył się sklep tej firmy, z tego co zauważyłam to są ceny niższe w sklepie niż w internecie, a dodatkowo można zmierzyć. Jest miła obsługa i naprawde fajny wybór....polecam naprawde.
      • taka_jedna7 Re: tanie ciuszki ciążowe 10.09.12, 11:55
        firma 9fashion ma również sklep firmowy w Łodzi, na ul. Legionów 119, a ceny są niższe niż w internecie. sprawdziłam smile
    • brzuchatki.pl Re: tanie ciuszki ciążowe 25.10.12, 14:01
      Dziewczyny nowy sklep z odzieżą ciążową, polecam www.sklep.brzuchatki.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka