mojave 31.08.04, 14:21 zna ktoś? ja tylko 2 utwory i bardzo mi sie spodobały. Moze polecicie jakies strony?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesius.funkulo Re: schola ama 31.08.04, 14:27 mojave napisała: > zna ktoś? ja tylko 2 utwory i bardzo mi sie spodobały. Moze polecicie jakies > strony?? Ja znam tylko jeden, ale to dawno bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: schola ama 31.08.04, 19:36 SHOLA AMA!!! nie schola... mam jej płytę "in return" i "much love" [debitancką] na kasecie. ostatnio też udało mi się ściągnąć teledysk do "you might need somebody" [rewelacyjny cover piosenki randy crawford]. shola wydała też trzecią płytę "supersonic" ale ukazała się tylko w japonii, uk i francji [gdzie shola jest bardzo popularna]. na dniach wychodzi nowy singiel - "you should really know", który nie wiadomo czemu ma taką samą linię melodyczną jak "I don't wanna know" mario winansa... też tą piosenkę już mam )) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave titush, dzięki 02.09.04, 12:30 teraz już wiem,ze shola i to mi ułatwi poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: titush, dzięki 02.09.04, 16:34 a proszę ja ciebie bardzo )) poniżej podaję link, gdzie można zobaczyć nowy teledysk ["you should really know"]: www.vmg.co.uk/media880 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: schola ama 02.09.04, 12:35 > "you might need somebody" [rewelacyjny cover piosenki randy crawford ee tam, polemizowalabym - randy crawford to wokalnie klasa sama w sobie, aranzacyjnie tez zreszta shola przy niej to pikus. piosenka ladna, wiec cover nie mogl wyjsc tragicznie, ale nic powalajacego. pomiajajac juz fakt, ze crawford podchodzi pod troche inne spiewanie niz ama)) Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: schola ama 02.09.04, 16:30 każdy cover można sknocić na dobrą sprawę, ale co po niektórym udaje się to ładnie "zmodyfikować". sholi się to udało, bo jest świetną wokalistką, która ma słuch absolutny i nieskazitelny talent )). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: schola ama 02.09.04, 16:38 > słuch absolutny i nieskazitelny talent )). taa moj kolega tez ma sluch absolutny i cale poklady talentu, ale watpie zeby zostal drugim milesem davisem)) jesli idzie o moja prywatna opinie, to jak juz pisalam - mnie ten cover nie powalil, wole wersje randy, a takze i glos tej drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: schola ama 02.09.04, 18:03 widać zdolnego masz kolegę! ja tam pałam nie gasnącą miłością do sholi amy od lat wielu i zdania swego nie mam zamiaru zmieniać ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: schola ama 02.09.04, 18:08 a tak, zdolniacha z niego byl, rzeczywiscie zmieniac twej milosci do sholi amy nie zamierzam (osobiscie wole belluci ). a swoja droga dzieki za przypomnienie o randy c. dawno nie sluchalam)) Odpowiedz Link Zgłoś