eliks 02.03.05, 16:45 ok, mozna sobie troszke pomarzyc chetnie dowiedzialbym sie, jak wg. Was powinno wygladac spelnienie marzen i koncert PSB u nas w kraju, jezeli to Wy mielibyscie okladac playliste, dobierac scene, miejsce, itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krikra Re: Koncert życzeń 02.03.05, 22:06 Tak prawdę mówiąc, to byłoby mi wszystko jedno, co by zagrali i jak... byle tylko NAPRAWDĘ kiedyś wrócili do PL na koncert. Playlista... nie mam jakichś szczególnych wymagań, ale bardzo chciałabym usłyszeć HIT AND MISS. Zresztą dobra, jak już mam wybrać, to wolałabym, żeby były raczej te mniej ograne piosenki - nie GO WEST, WEG, AOMM, IT'S A SIN, tylko b-side'y i piosenki, które nie były singlami... Miejsce nie gra roli, jeśli chodzi o PSB, mogę się powlec nawet na drugi koniec Polski, dla innego zespołu nie chciałoby mi się tak poświęcać, hehe. Oczywiście nie miałabym nic przeciwko, gdyby znowu zagrali na Śląsku, wiadomo - miejsca do koncertowania ci u nas dostatek Chyba wolałabym też występ na "zewnątrz", a nie w hali, ale to akurat mało istotne... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Koncert życzeń 02.05.05, 10:58 Rok - 2006 Czas - 20 Czerwca - Miejszce - Katowicki Spodek albo jakieś pola (koło reala w czeladzi jak się jedzie to są koło autostrady takie ogromne pola) 1.Can You Forgive Her 2.A Different Pount Of View 3.Se A Vida E 4.Domino Dancing 5.Piosenka z nowej płyty 6.Flamboyant 7.Left To My Own Devices 8.Suburbia 9.Piosenka z nowej płyty 10.Single - Bilingual 11.Always On My Mind 12.Shameless 13.Dj Culture 14.Somewhere 15.The Truck Drive.... 16.Piosenka z nowej płyty 17.Opportunities 18.So hard 19.Piosenka z nowej płyty 20.Girls And Boys 21.Jealousy 22.Go West 23.The Man Who Has..... Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Koncert życzeń 02.05.05, 11:52 to sie nazywa miec konkretne wymagania)) vb, moze jeszcze pare slow co do strojow w jakich maja wystapic?) ale to jest dokladnie to o co mi chodzilo, czyli mieszanka hitow z rzeczami mniej znanymi. ale vb, taki zestaw nie jest mozliwy - brakuje WEG.) Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Koncert życzeń 03.05.05, 18:35 verybilingual napisał: > Rok - 2006 Czas - 20 Czerwca - Miejszce - Katowicki Spodek albo jakieś pola > (koło reala w czeladzi jak się jedzie to są koło autostrady takie ogromne pola) tuż za media markt, co nie? ) ale tam straszne zadupie jest, vb.. natomiast spodek to niegłupi pomysł, podoba mi się (nie będę ukrywać, że głównie dlatego, że mieszkam pół godziny jazdy od katowic, haha) Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: Koncert życzeń 02.03.05, 23:35 eliks napisał: > ok, mozna sobie troszke pomarzyc Mnie się marzy kameralny koncercik w jakimś klubie. Zeby nie było tłoku, parkiet, bar z piwem, wczuta w klimat publika ... Co do playlisty to chciałbym usłyszeć te utwory, które rzadko albo wogóle nie grają na żywo. Oczywiście ulubionych kawałków nie powinno zabraknąć ale najlepiej w nowych aranżacjach. Ale już super by było gdyby nawiązał sie kontakt między zespołem a publiką i zaczęliby grać kawałki na życzenia fanów pozdr. Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Koncert życzeń 03.03.05, 09:38 widze ze prawdziwym fanom marza sie utwory nietypowe znacie playliste ich wystepu w akcji Back-to-the-Bars w zeszlym roku? to bylo dokladnie to o czym piszesz Diesel - zagrali np. Nervously, I'm not Scared, a nawet In Private, czujecie? ja sie dlugo zastanawialem co bym wolal zobaczyc - festiwal hitow w duzej hali, czy zestaw "dla fanow" w kameralnych klimatach. i szczerze mowiac nie wiem co wybrac, jedno i drugie. to zupelnie tak jak ostatnio wielce milosciwie nam panujacy prezydent (Warszawy) Lech Kaczynski wyjezdza z referendum czy warszawiacy wola przedluzac metro, czy naprawiac drogi w miescie? ale wracajac do PSB: zgadzam sie z Wami ze lepiej bylo by uslyszec zestaw nietypowy, b-sidy, utwory zapomniane lub nigdy nie grane (King's Cross!), ale powiedzcie: czy wystep PSB bez WEG czy Boring mozna zaliczyc do udanych? Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Koncert życzeń 03.03.05, 13:12 Co prawda ja osobiście nie przepadam zbytnio za BEING BORING, ale koncert bez tej piosenki to faktycznie byłby jakiś.. niekompletny. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłaby playlista pół na pół - trochę hitów, i trochę mniej znanych piosenek dla fanów. Z drugiej strony, gdyby PSB mieli u nas grać, to chyba lepszym pomysłem byłby występ w rodzaju "greatest hits". Więcej ludzi by przyszło na koncert, z czego pewnie połowa, by usłyszeć GO WEST ) Odpowiedz Link Zgłoś