Gość: ozzman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.02, 19:33 John Michael Osbourne (Ozzy) urodził się 3 grudnia 1948 roku. Jak ja lubie szukac powodow by isc na piwo!!! Salve Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: 3.12 - Ozzy 02.12.02, 19:49 Gość portalu: ozzman napisał(a): > John Michael Osbourne (Ozzy) urodził się 3 grudnia 1948 > roku. Jak ja lubie szukac powodow by isc na piwo!!! a na stare lata występuje w Peep Show ... nie ma co świętować .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: 3.12 - Ozzy IP: *.opa-carbo.com.pl 02.12.02, 21:09 loveletter napisał: > a na stare lata występuje w Peep Show ... nie ma co > świętować .... Miałeś chyba na myśli Reality Show a nie Peep Show,różnica chyba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: 3.12 - Ozzy 02.12.02, 21:47 Gość portalu: gaspar napisał(a): > Miałeś chyba na myśli Reality Show a nie Peep Show,różnica chyba jest... miałem na myśłi Reality Show, ale to drugie jakoś tak lepiej mi pasowało )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: 3.12 - Ozzy 02.12.02, 20:31 Ozzy i tak pewnie nie zauważył, że ma urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: 3.12 - Ozzy IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 02.12.02, 21:16 vulture napisał: > Ozzy i tak pewnie nie zauważył, że ma urodziny. No właśnie ... czytałem kiedyś z nim wywiad na temat świeżo wydanej wtedy płyty "Down To Earth" i nie wiedział o jaką płytę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: 3.12 - Ozzy 02.12.02, 23:48 Gość portalu: As napisał(a): > vulture napisał: > > > Ozzy i tak pewnie nie zauważył, że ma urodziny. > > No właśnie ... czytałem kiedyś z nim wywiad na temat świeżo wydanej wtedy > płyty "Down To Earth" i nie wiedział o jaką płytę chodzi. Taaak, ja też czytałem - bodaj w "Metal Hammerze" - nie wiedział nawet, że płyta ma taki tytuł... Z jednej strony zabawne, a z drugiej przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: 3.12 - Ozzy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 15:38 Gość portalu: ozzman napisał(a): > John Michael Osbourne (Ozzy) urodził się 3 grudnia 1948 > roku. Jak ja lubie szukac powodow by isc na piwo!!! > > Salve To w "Osbourne'ach" dziś impreza! Odpowiedz Link Zgłoś