Dodaj do ulubionych

Zakupy S B Mladost

IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 16.06.10, 20:21
Witam!
Lecimy za tydzieć do SB z dzieciakami. Na miejscu będziemy
potrzebowali pampersów, zupek, itp dla naszego Roczniaka. Czytałem
opinie że w miare przyzwoite ceny są w Mladost. Czy ktoś mógłby
napisać jak tam trafić (będę w H Delta Beach), ew ile kosztują ww
produkty. No i czy da się to przytaszczyć do hotelu, tj czy są to
duże odległości.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Jerry
Obserwuj wątek
    • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 16.06.10, 20:39
      Trasa
      z mladost do delty

za 1 lewa masz autobus jeżeli siatki okażą się za ciężkie:)
      • Gość: jerry Re: Zakupy S B Mladost IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 18.06.10, 19:12
        Dzięki Pawel!
        Bardzo mi pomogłeś, te 6 min to oczywiście autem?
        Jeżeli będziesz w pobliżu w termine 25.06-09,07 zapraszam na piwo.
        Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
        Jerry
        • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 18.06.10, 20:40
          tak, 6 min to autkiem - ale na nogach też dramatu nie ma - proponuje w jedną się
          przejsć a w drogę powrotną wybrać autobus. Dziękuje za zaproszenie ale w SB (mam
          nadzieję) będę dop. w lipcu/sierpniu
          • Gość: Jerry Re: Zakupy S B Mladost IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 25.06.10, 18:59
            Pawel, jeszcze jedno pytanko. Na mapce jest skręt z głównej ulicy w
            lewo, jak idę od str Delty. Możesz napisać gdzie skręcić, czy ew
            jakiś pkt charakterystyczny, hotel, ipt. I jeszcze ew autobus - jaka
            linia tam jeździ i czy bilety kupuje się u kierowcy, czy w kiosku.
            Jeszcze ew czy są na całą trasę, czy czasówki, itp.
            Bardzo będę wdzięczny za odp./ Pozdrawiam!
            Jerry
            • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 19:42
              autobus numer 1 ,bilet kupisz od "kanara" który sam do Ciebie podejdzie - 1
              lewa. Idąc od strony delty (proponuje w tą stronę się przejść, z powrotem ew..
              wrócić autobusem), idziesz główną ulicą i punktem charakterystyczny jest biały
              sklep i dyskoteka Multiplace - wchodzisz w ulicę pomiędzy tymi dwoma obiektami i
              idziesz aż po prawej w głębi zobaczysz czerwony blaszak Mladost.
              Jeżeli autobus i wsiadasz na przystanku Standiona (na początku SB) to masz do
              pokonania 2 przystanki.
              • bulgarskiewakacje Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:01

Paweł - chyba nie byłeś w SB w tym roku - dyskoteka Multiplace nazywa się
                inaczej GRAND , zmienili pewnie tylko szyld ale trzeba kierować się nową nazwą,
                bo tamtej już ne ma, a na drugim rogu jest supermarket Perła. Trochę kiepsko
                jest z tym autobusem, bo od Mladosti jest spory kawał do przystanku, no ale jak
                się nie ma auta to nie ma wyboru
                miłego wieczoru

pawel.slonecznybrzeg napisał:

> autobus numer 1 ,bilet kupisz od "kanara" który sam do Ciebie podejdzie - 1
                > lewa. Idąc od strony delty (proponuje w tą stronę się przejść, z powrotem ew..
                > wrócić autobusem), idziesz główną ulicą i punktem charakterystyczny jest biały
                > sklep i dyskoteka Multiplace - wchodzisz w ulicę pomiędzy tymi dwoma obiektami
                > i
                > idziesz aż po prawej w głębi zobaczysz czerwony blaszak Mladost.
                > Jeżeli autobus i wsiadasz na przystanku Standiona (na początku SB) to masz do
                > pokonania 2 przystanki.
                • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:13
                  patrz,rozgryzł mnie:)
                  nie byłem w tym roku i nie wiem czy będę ale mam tam swoich ludzi, którzy tej
                  informacji mi nie przekazali - będzie kara.
                  Bardzo nad tym ubolewam (że mnie tam niema) - nie spotkam się z ludźmi z tego
                  forum - ale są i kolejne lata przed nami
                  • bulgarskiewakacje Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:25
                    ja jestem cały sezon, więc jakby co jestem do dyspozycji w miarę wolnego czasu i
                    odpoczynku od plaży
                    • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:29
                      mojej?
                      ;)
                      • bulgarskiewakacje Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:49
                        jak bys potrzebowal aktualnych info
                        • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 25.06.10, 22:56
                          ok, dziękuję
                          • sylvie08 Re: Zakupy S B Mladost 26.06.10, 15:56
                            Apropo Multiplace, to około 15 czerwca jeszcze było pod tą nazwą, a
                            kilka dni temu faktycznie zmieniło na inną. Teraz już rozumiem moje
                            zdziwienie kiedy wyszłam na głowną ulicę, znajome okolice Mladost
                            ale jakoś napisu Multiplace nie był :)
                            Co do cen pieluszek itp., to duża paczka pampersów 4 około 27 lewa,
                            cen słoiczków nie pamiętam (musiałabym sprawdzić paragony bo
                            przywiozłam:)) ale były nawet z polskimi napisami :)
                            • pawel.slonecznybrzeg Re: Zakupy S B Mladost 26.06.10, 16:05
                              słyszałem, że kiedyś jeden z mafijnych bossów został tam zastrzelony przez
                              snajpera (pod multiplace właśnie) i to nie tak dawno temu - parę lat wstecz
                              • Gość: Jerry Re: Zakupy S B Mladost IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 26.06.10, 20:18
                                DZiękuję Wam bardzo za tak wyczerpujące odp.
                                Teraz na pewno trafię :-)
                                POzdrawiam!
                                Jerry
                                • Gość: gosza Re: Zakupy S B Mladost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 19:12
                                  witam, jak dojść z hotelu flamingo w SB do mladost?? czy mógłby ktoś polecić fajne restauracje gdzie można smacznie zjeść?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka