Dodaj do ulubionych

dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie!

10.06.11, 22:26
Witam,

Chcemy jechać pierwszy raz do Bułgarii. Jesteśmy młodym małżeństwem i lubimy nie tylko leżeć plackiem na plaży;) ale też poimprezować, poszaleć- po prostu żeby coś się działo a plaża była tuż tuż. Czy ktoś mógłby nam poradzić dokąd najlepiej się udać? i oczywiście z jakim biurem podróży? (wchodzi w racubę tylko przelot a nie autokar)
Bardzo proszę o jakies podpowiedzi!!! za które z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.internetia.net.pl 11.06.11, 00:53
      Polecam Słoneczny Brzeg, masa rozrywek, wcale nie tak drogo jak niektórzy twierdzą, nie dajcie się czasem namówić na Ravdę - plaża syf. W Słonecznym Brzegu jest przepiękna, wielka plaża i co ważne - czysta. Z tej miejscowosci bliziutko jest do Nesebaru, mozna tez przejechac sie autobusem np. do Sozopola. Z dalszych wycieczek polecam Stambuł na 2 dni. Jesli chodzi o biuro to na kazde znajdzie sie cos zlego, ja osobiście jestem zadowolona z Ecco Holiday i Rainbow Tours.
      • camlem Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! 12.06.11, 01:24
        dzięki! Rawdy będziemy się wystrzegać:) widziałam zresztą foto i plaża jest naprawdę wąska i...jakby syfna. A jakie jeszcze wskazówki?
    • Gość: pati_d2 Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.11, 00:28
      My byliśmy na początku czerwca w Nessebarze, ale w tej starszej części (Hotel Bilyana Beach****). Plaża super - i dla nas i dla naszego dwulatka. Jechaliśmy z Neckermannem - wprawdzie dojazd własny ale mają też wycieczki samolotowe.
      • Gość: Aneczka DO pati_d2 hotel Bilana Beach IP: *.ip.netia.com.pl 07.07.11, 10:47
        Czy możesz mi napisać jak pobyt w tym hotelu z małym dzieckiem? Czy mały nie miał kłopotów żołądkowych? Czy warto jechać tam z 1,5rocznym dzieckiem
      • Gość: kiuli SB z EXIM tours!!! IP: *.astral.lodz.pl 19.07.11, 21:07
    • Gość: toja Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: 217.153.153.* 07.07.11, 11:00
      ja mam rezerwację w hotelu Fenix, przy samej plaży, z Itaki
    • Gość: czarownica2 Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.btc-net.bg 08.07.11, 16:24
      Ja polecam SOZOPOL, tutaj jest pieknie. Ceny na miejscu calkiem przyzwoite, wiec dobrze sie wypoczywa. Pogoda tez jest swietna.
    • Gość: ewcians Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.btc-net.bg 08.07.11, 22:04
      Jeżeli chodzi o miejsce to zdecydowanie Słoneczny Brzeg - jest gdzie poszaleć:) ceny faktycznie nie takie znów wysokie - właściwie jak wszędzie czasem się zdarza jakiś oszołom co wypitoli kosmiczne stawki.
      Sama obecnie piszę z hotelu położonego na plaży - nazywa się Burgas Beach, jest położony w niedalekiej odległości od centrum SB więc poza hałasem:). Co prawda animacje są tu kiepskie,ale micha dobra, plaża pod nosem...........jedynie główny basen jest opróżniony z wody w tym sezonie na pewno już go nie napełnią, ale po drugiej stronie ulicy jest drugi, mniejszy i głębszy basen hotelowy, więc problemu nie ma.
      Biuro - ja polecę Neckermanna - jeździłam również z TUI ale się zawiodłam i porównując do tego jak Neckermann załatwił sprawę pustych basenów (szybkość, wysokość rekompensaty) to jestem pod wielkim wrażeniem!.
      Neckermann ma również oferty z przelotami, ale jeśli mogę coś doradzić w tej kwestii - to korzystniej wykupić lot Wizzairem - nawet przy tegorocznych cenach wychodzi zdecydowanie taniej. A z Burgas do SB można dojechać choćby i komunikacją miejską za 5 leva (autobus nr 22, tuż przy lotnisku jest przystanek) lub też taksówką albo z centrum Burgas (tańsze są dużo) albo z parkingu przed lotniskiem.

• bandit55 Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! 11.07.11, 13:30
      Słoneczny Brzeg !!! Polecam :) biuro Neckermann
    • Gość: Renata Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 16:03
      A ja polecam biuro podróży Marko. Świetna oferta cenowa, właściciel wiarygodny i bardzo sympatyczny. Każdą grupę klientów ( jadących autokarem, z Bielska-Białej, nie wiem jak to jest w przypadku lotów) osobiście żegna przed wyjazdem - kapitalny gest, niewiele kosztuje, a chce się go gościa wracać. Hotele na przyzwoitym poziomie. Z rezydentami i pilotami bywa różnie, ale nie koniecznie trzeba się z nimi widywać:)
      • Gość: czarownica2 Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.btc-net.bg 11.07.11, 17:38
        Jestem w Sozopolu . Tutaj jest cudownie, cieplo i w miare tanio. Ja polecam bp Jaguar z Sosnowca. W tym roku lecialam samolotem , a poprzednio jechalam tez autokarem / super autokary maja/ . Na miejscu w Sozopolu fajni rezydenci Maria i Radoslaw ktorzy pomoga we wszystkim izawsze sa usmiechnieci. Pozdrawiam fanow Sozopola.
        • Gość: Joa3009 Do Czarownicy 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 13:53
          Czy naprzeciwko restauracji Barracuda (zaraz na początku deptaka w który przechodzi przy plaży ulica Ropotamo) w takiej fajnej knajpce przy plaży kręci się na grillu w tym sezonie jagnięcina?:)
    • Gość: Kiku_san Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: 156.17.58.* 12.07.11, 14:43
      Właśnie wróciłam ze Słonecznego Brzegu i jestem bardzo zadowolona. Byłam w Trakii - hotel OK, dobre all inclusive. Z biurem Itaka - polecam :)
    • Gość: Rafal Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.mia.three.co.uk 13.07.11, 21:26
      Witam. Jesli chcecie poimprezowac w Bulgarii to jest tylko jedno miejsce Sloneczny Brzeg. Polecam Cacao Beach Club oraz Skandynawski club Viking :)
      Ja w zeszlym roku wynajelem prywatna kwatere w Slonecznym Brzegu. Taka opcja bardziej mi odpowiadala z uwagi na to ze preferuje sam sie zywic a nie korzystac z hotelowego jedzenia. Wlasciciele apartamentu zorganizowali transport z i na lotnisko.
      Polecam
      • Gość: Joa3009 Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 13:50
        Tylko Sozopol - magiczne Stare Miasto i piękna plaża przy nowym Sozopolu. W ubiegłym roku byłam tam z Jaguarem z Sosnowca (jak Czarownica 2 w tej chwili:)). W tym roku znowu jadę do Sozopola. Już w przyszły piątek:):) Potwierdzam wspaniałą opiekę ze strony rezydentów. Jaguar i lata i jeździ autokarem (ja osobiście wolę być bliżej ziemi). Ma dobrą ofertę - zarówno hotele jak i małe pensjonaty (polecam szczególnie Janczo i Todora praktycznie przy plaży i deptaku a jednocześnio parę metrów "schowane" z boczku. Droga bez problemu, pilotka Pani Arleta świetna. Mam nadzieję, że za tydzień znowu na nią trafię.
        • Gość: fizek Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: 95.108.77.* 18.07.11, 19:50
          zalezy co lubisz jezeli sporo turystow to polecam Sloneczny Brzeg
          jezeli spokojniej to Rawde. Jezeli chodzi o biuro to masz duzo opcji. Ja bylem z viator dwa lata temu i polecam
    • Gość: Klaudia Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! IP: *.mtk-tv.pl 19.07.11, 13:06
      Również polecam jak najbardziej Sozopol, też byłam z biurem bp Jaguar i nie mam im nic do zarzucenia, a byłam już drugi raz :)
    • kdabr Re: dokąd i z jakim biurem do Bułgarii? pomóżcie! 19.07.11, 14:16
      Co do miejscowości- to musicie sami zdecydować- kto co lubi :)
      Jeśli chodzi o biuro- to zdecydowanie polecam BP Marco z Bielska.
      Pierwszy raz korzystaliśmy z ich usług- i na pewno nie ostatni.
      Kapitalne wakacje- pracownicy rzetelni, na miejscu wszystko zgodne z katalogiem.
      Byliśmy zachwyceni biurem, obsługą oraz hotelem.
      Polecam gorąco !
      • ani-ala2 Exim tours 19.07.11, 21:10
        Ja byłam w SB z Exim tours,biuro bez zastrzerzeń i super rezydent Michał-pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka