Gość: a IP: *.tktelekom.pl 30.05.12, 21:43 zdarzyło się komuś, żeby w lipcu było brzydko? nie byłam jeszcze w Bułgarii, jadę na początku lipca do SB i zastanawiam się jak tam wtedy z pogodą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycholu Re: pogoda w lipcu 30.05.12, 22:29 Pytanie z gatunku- co było pierwsze jajko czy kura? W zeszłym roku do 10 -go lipca raczej była kicha z pogodą, deszcz, wiatr, temperatura 20-25 st. Z pogoda jest róznie - może byc + 35 st a może byc + 18 st , raczej sierpień jest bardziej przewidywalny ale.... wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gpdanis Re: pogoda w lipcu 30.05.12, 23:00 Gość portalu: a napisał(a): > zdarzyło się komuś, żeby w lipcu było brzydko? nie byłam jeszcze w Bułgarii, ja > dę na początku lipca do SB i zastanawiam się jak tam wtedy z pogodą? Proszę obserwowane pogody w ubiegłych latach: www.wunderground.com/history/airport/LBBG/2011/7/1/MonthlyHistory.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelerka Re: pogoda w lipcu IP: *.net.pbthawe.eu 31.05.12, 09:16 Ja byłam na samym początku lipca 2011 w Złotych Piaskach (a więc wyżej niż SB). Na 7 dni 2 były deszczowe! Byłam rozczarowana bo jakoś do końca przed wyjazdem nie wierzyłam w prognozy a jednak się sprawdziły... w pozostałe dni bardzo ciepło ale... woda dość zimna, oczywiście nie taka jak w Bałtyku ale jednak nie była az tak przyjemna... Jakbym jechała teraz to wybrałabym sierpień - byłam w tym miesiącu w SB i była super pogoda ale słyszałam, że tam ogólnie jest ładniej niż w Złotych Piaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: pogoda w lipcu IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.12, 18:27 Bułgaria to nie Egipt i z pogodą może być loteria ,ale zawsze lepiej to niż nad Bałtykiem Odpowiedz Link Zgłoś