Dodaj do ulubionych

kompleks elenite

IP: 83.238.218.* 26.02.13, 14:43
witam,
był ktoś w kompleksie elenite jestem ciekaw opini o aqua parku, all inclusive oraz o pokojach jade z żoną i dzieckiem i jestem ciekaw czy opłaca się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenzi Re: kompleks elenite IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 17:35
      Nie wiem jak jest w waszym hotelu ale bylam w tym miejscu w 2012 i jest to malenka miejscowosc z wielkimi hotelami fajna plaza sklepiki pod turyste i jeden market z cenami prawie normalnymi. Miejsce na odpoczynek fajne z dala od tloku Slonecznego Brzegu/masakra/. Ja mialam hotel w Svetym Vlasie na odludziu ale za to z plaza na wyciagniecie reki /cudo/. Elenite chetnie bym odwiedzila jeszcze raz......Ale w 2013 wybralismy Obzor.......
      • Gość: Piotr Ol Re: kompleks elenite IP: 213.91.154.* 13.07.13, 20:51
        a my jesteśmy w tym roku w Elenite , miła cicha miejscowość z wielkimi kompleksami wypoczynkowymi blisko plaża super aquapark super miejsce do cichego wypoczynku
    • Gość: marcin Re: kompleks elenite IP: *.internetia.net.pl 26.02.13, 21:24
      Elenite to miejscowosc skladajaca sie z resortow hoteli. Bylem w hotelu Andalusia z TUI. Pierwsze wrazenie bylo bardzo fajne. Przepiekny teren z palmami, ladne hotele. Pozniej juz bylo troche gorzej. W hotelu w newralgicznych godzinach nie bylo cieplej wody a na wyzszych pietrach nie bylo jej wcale. Stolowka to jedna wielka masakra. Na setki jak nie tysiace gosci, jest jedna lada z ktorej mozna nakladac sobie posilek. Jesli jednoczesnie moze nakladac tylko jedna osoba to nie trudno sobie wyobrazic jaka kolejka powstaje. Do dyspozycji jest kilka basenów ale w tym najwiekszym woda byla zimna jak lod (basen dla morsow). Aqua park to dosc szumna nazwa. Jest tam kilka zjezdzalni ale raczej jest to aqua parka dla dzieci. Minusem jest tez to ze w aqua parku trzeba bylo placic za lezaki. Plaza troche waska, ale lezaki sa za free. All to piwo, whisky, cos na ksztalt sokow/napojow dla dzieci, hot dogi. Plusem jest to ze minibarek byl wystawiony w kilku miejscach na powietrzu.
      • renste Re: kompleks elenite 25.06.13, 17:05
        My byliśmy w zeszłym roku.2+ 3 dzieci.Mieszkaliśmy w hotelu Andaluzja -mielismy apartament z widokiem na morze- z biura dostaje się pokój z bocznym widokiem na morze.My wynajmowaliśmy bez pośredników,z internetu.
        Zarcie urozmaicone, jak pisałprzedmówca,serwowane z jednej dłuuugiej lady ale do przeżycia.
        Nie radzimy korzystać z napojów które są mieszane z wodą w dystrybutorach.Córka przyniosła wirusa i po dzieciach przeleciało po kolei. W tym roku jedziemy powtórnie ale zapotarzeni w nalewki i orzechówki i dicoflor :))).
        Ludzi dużo,ale teren obiektu to kilka hektarów ,nie sposób się nudzić.Noi nie trzeba się denerwować gdy dzieci same wychodzą z pokoju.teren jest strzeżony,nikt bez przepustki się nie przeciśnie.
        Dwa razy dziennie pływa stateczekndo Nesebaru.Koniecznie trzeba skorzystać!
      • frytka282 Re: kompleks elenite 08.01.15, 13:17
        Jadę z mężem, dzieckiem 8 letnim i znajomymi w czerwcu 2015 roku do hotelu Royal Park. Wakacje juz za rezerwowane. Hotel leży w tej właśnie wiosce wakacyjnej. Wszystko w opisach i na zdjęciach wygląda pięknie - trochę gorzej jak zaczęłam czytać opinie, w szczególności są negatywne jeżeli chodzi o restaurację, jedzenie, obsługę. Czy może ktoś z Was był tam w roku 2014 i może podzielić sie swoimi opiniami. A może ktoś jedzie w takim samym terminie ja my :)
        • Gość: slafko Re: kompleks elenite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.15, 12:06
          czym jedziecie i z jakiego biura
          • frytka282 Re: kompleks elenite 09.01.15, 13:00
            no w sumie lecimy :), z RAINBOW - wylot z wrocławia.
        • Gość: on Re: kompleks elenite IP: *.free.aero2.net.pl 12.01.15, 14:49
          Miejscowość, gdzie kończy się droga i nawet wrony dalej nie latają i zawracają :), wszędzie trochę daleko, w czerwcu wszystko dopiero otwierają wiec na początku wiatr hula i pusto, ale za to spokojnie bez dzikich tłumów i dlatego ja tam jeżdżę.
          • frytka282 Re: kompleks elenite 13.01.15, 06:49
            To jest nasz 6 raz w Bułgarii, zawsze do tej pory jeździliśmy zazwyczaj do Św Wlazu - podobało Nam się. Jedziemy w kilka rodzin - wylot 23 czerwca. Do słonecznego brzegu - 10 km - na dwa tygodnie pobytu będzie pewnie ze dwa razy :).
          • Gość: gogulek Re: kompleks elenite IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.15, 14:00
            Od 10 lat jeżdżę na wczasy maj lub,czerwiec lub wrzesień jedyny raz w lipcu byłam w Tunezji tłumy i koszmar nigdy więcej dlatego niech sobie wrony, szpaki i inne zawracają cha,cha. A ostatni raz w Bułgarii byłam w Złotych Piaskach ostatni turnus wrześniowy w hotelu i na plaży spokój. W morzu dało się kąpać a w basenie nie!
    • Gość: samson Re: kompleks elenite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.15, 10:01
      czy ktoś jedzie do Bułgarii autokarem z biura GAMA ?
      • Gość: Talara Re: kompleks elenite IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.02.15, 15:46
        2 lata temu lecieliśmy z Gamą do Albeny- biuro godne polecenia jeśli chodzi o organizację na lotnisku, kierowanie do autokarów, zakwaterowanie, dyżury w hotelu, po wymeldowanie i doprowadzenie na miejsce na lotnisku, ja polecam :)
      • Gość: slafko Re: kompleks elenite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.15, 19:54
        jedziemy autokarem w lipcu z krakowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka