Dodaj do ulubionych

która drogą

IP: 31.130.100.* 22.12.13, 13:00
Witam. Mam pytanie do wszystkich co podróżowali do bułgarii własnym samochodem.
która trasę wybrac przez rumunię czy przez serbię.Chodz mi o czas i bezpieczeństwo przejazdu.Za wszystkie informacje dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: która drogą IP: *.internetia.net.pl 23.12.13, 12:43
      na tym forum jest wiele wątków na ten temat więc naprawdę nie ma potrzeby zakładania kolejnego. Każda z tras ma swoje plusy i minusy. Poczytaj chwilę i sam zdecyduj. Wątki są już tak szczegółowe, że trafisz do BG z zamkniętymi oczami :)
    • Gość: Bubchinka [...] IP: *.btc-net.bg 01.01.14, 21:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: odek Re: która drogą IP: *.doplaty.gov.pl 02.01.14, 13:26
      czas przejazdu podobny.
      Przez Serbię nudniej, autostradami, drożej, teoretycznie bezpieczniej ale tylko teoretycznie
      Przez Rumunię ciekawsza droga większości górami, taniej i jeździłem wielokrotnie nie czując się zagrożnym jak niektórzy określają tą trasę.
      • adam76k [...] 09.01.14, 20:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: alf Re: która drogą IP: *.132.246.94.ip4.artcom.pl 24.01.14, 21:08
        Masz racje jechalismy kilka razy nie jest źle jak piszą a Rumunia jest piękna
    • Gość: aronw Re: która drogą IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.14, 13:36
      Jedz przez rumunię moze wolniej ale za to spoko a przez serbie tabuny turasów tam i z powrotem jak by nie było oryginalne niemcy wstyd
    • Gość: ja Re: która drogą IP: *.free.aero2.net.pl 12.01.14, 05:28
      Jeżeli pierwszy raz to dużo czytania w tych wątkach i ile użytkowników tyle opinii (zależy jeszcze z jakiej części Polski, w jakim dniu tygodnia, sezon czy przed, pora dnia, czy z noclegiem? itp.) Bez zagłębiania to tak: jeżeli w okolice Warny to przez Rumunię, jeżeli okolice Sł. Brzeg, Burgas i na pd to przez Serbię, i tyle w temacie :)
    • Gość: ebys Re: która drogą IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 22:42
      Jeżeli celem jest szybki przyjazd na miejsce, szybka jazda(autostrady) a dojazd jest tylko
      przeszkodą,utrudnieniem w osiągnięciu celu (plaża,zagorka :) itp) to Serbia.
      Jeżeli wyznajesz zasadę że urlop zaczyna się w momencie wejścia do samochodu,
      a droga jest też przyjemnością (obowiązkowy nocleg w Rumunii, kuchnia, widoki po drodze itp)
      to Rumunia.

• des4 Re: która drogą 22.02.14, 21:30
        bez przesady, widoki przy przejeździe prze Rumunię są ładne, ale nie powalają, kuchnia też się nie wyróżnia, moim zdanie serbska jest lepsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka