Dodaj do ulubionych

Bułgaria 6.07 h. Amphibia

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 19:49
Czy ktoś leci do Bułgarii 6.07 do hotelu Amphibia albo wie coś o tym hotelu ?
Za informacje z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gurdi Re: Bułgaria 6.07 h. Amphibia IP: *.chello.pl 15.09.05, 23:09
      hi sluchaj jesli tam bylas to daj znac jak tam jest bo wlasnie wybieram sie 21
      do tego hotelu prosze o szybka odp:)
    • Gość: Gosia Re: Bułgaria 6.07 h. Amphibia IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 15.09.05, 23:52
      Jesli mowa o kompleksie hotelowym na skraju Słonecznego Brzegu, to byłam tam w
      ub. roku. Plusy: blisko plaża i widok na morze, blisko do Neseberu. Minusy:
      nocna dyskoteka techno na plazy (może we wrześniu juz jej nie bedzie), hotel
      brzydki, betonowy, bardzo skromny w wyposazeniu, daleko do tańszych knajp,
      daleko do centrum SB. Na parterze myszy. Sympatyczne sprzątaczki "podbierają"
      papier toaletowy - ale mozna im to wybaczyć przy ich głodowych zarobkach.
      Standard usług w tym hotelu zależy od biura, inaczej mają Niemcy od Neckermanna
      a zupełnie inaczej ci obok z Open Travel czy Rainbow Tours. Najważniejsza jest
      jednak ładna pogoda i ciepłe morze, wtedy resztę da się wytrzymać.
    • aniko16 Re: Bułgaria 6.07 h. Amphibia 19.09.05, 11:24
      Tydzień temu wróciłam z pobytu w tym hotelu. Jest świetnie usytuowany: na plaże
      idzie się przez wydmę, drewnianą kładką, nie ma przejśca przez ulicę. Baseny
      też są położone od strony wydmy, duży plus w porównaniu z innymi hotelami
      których baseny leżą w sąsiedztwie szos. Pokoje są czyste, codziennie sprzątane,
      podłogi myte. Wszystkie chyba z widokiem na morze. Dość duże, w naszym meble
      (szafa, stoliki none, toaletka ...) nowe. Brakowało mi lampki nocnej i z powodu
      wewnętrznych drzwi były dosyć akustyczne. Dyskotek na plaży już nie było.
      Pierwszy raz spędzałam urlop w hotelu o tak niskim standardzie i w sumie byłam
      pozytywnie zaskoczona wyglądem pokoi, a szczególnie sali restauracyjnej - b.
      przestronnej. Śniadanie b. obfite, z dużym wyborem owoców. Z hotelowej kuchni
      (obiady i kolacje) raczej nie warto korzystać - b. średnia. Lepiej wybrać się
      do pobliskiego Neseberu na kolację. Tamtejsze resauracje są prawie wszystkie
      pięknie położone nad samym morzem. Dojazd b.dobry miejskim autobusem dosłownie
      parę przystanków. Do SB raczej nie ma po co jeździć. Wpis o podbieraniu przez
      sprzątaczki papieru toalet. jest bez sensu - przecież one go roznoszą. Nie wiem
      również na czy miałoby polegać jakieś specjalne traktowanie Niemców czy
      Anglików.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka