qchara 03.09.05, 21:53 j.w. chetnie odpowiem na wszystkie pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAROLINA Re: wrociłam z POMORIE ze Skarpą IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 05.09.05, 13:53 Wybieram się z tym biurem do Czarnogóry i przeczytałam tu o problemach związanych z transportem tzn. ich autokary podobno często się psują i nie wiem co o tym myśleć a jak było w twoim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wrociłam z POMORIE ze Skarpą IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 05.09.05, 13:55 Wybieram się z tym biurem do Czarnogóry i słyszałąm o ich problemach z autokarami podobno często się psują i nie wiem co o tym myśleć a jak było w Twoim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
qchara Re: wrociłam z POMORIE ze Skarpą 05.09.05, 17:15 Na szczescie moja grupa nie miala problemow z autokarem ani w 1 ani w 2 strone. Dojechalismy szybko i nie stalismy dlugo na granicach. W dniu wyjazdu autokar spoznil sie po nas 3 godziny bo zlapal gume, a poniewaz nie mieli zapasowego koła to musieli czekac sporo czasu na przywiezienie. Pod koniec cieklo z klimatyzacji na zewnatrz i podobno zapchala sie toaleta dlatego 2 godziny przed koncem jazdy zostala zamknieta.No i jeszcze w drodze powrotnej 2 razy zatrzymala nas policja w Serbii.Wiecej przygod nie bylo. Tez czytalam o ich klopotach z autokarami i ciesze sie ze mnie to ominelo - duzo ludzi napisalo o tym na forum www.wakacje.pl - sa tam tez opinie o Czarnogorze z tego biura, niektore bardzo niepochlebne. Ale mam nadzieje ze Ty bedziesz zadowolona. Udanych wakacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś