Dodaj do ulubionych

HOTEL BRAVO !!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 13:22
Witam Wszystkich szukam informacji o hotelu Bravo w Słonecznym Brzegu napewno
kotś był to może napisać kilka zdań bedziemy bardzo wdzięczni.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 12.01.07, 12:11
      no właśnie napiszcie coś o tym hotelu bo się nad nim zastanawiam.
      • trypel Re: HOTEL BRAVO !!! 12.01.07, 17:03
        Chodzi o hotel Casa Brava czy apartamenty Bravo? Bo to jeden kompleks ale inne
        obiekty.
        • Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:20
          Witam
          Chodzi o hotel Casa Brava jeżeli możesz coś napisać o nim to będziemy bardzo
          wdzięczni.
          Pozdrawiam
          • Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:21
            a może o apartamenty mamy miec pokój 2 osobowy więc chyba apartamentu
            niedostaniemy ten hotel jest w ofercie alfa star nazywa się BRAVO .

Pozdrawiam
      • Gość: marek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.c152.petrotel.pl 12.01.07, 18:46
        Witam,
        byliśmy w studiach Bravo(2+1) z Alfa Star w 2005 roku.Studio z w pełni
        wyposażoną kuchnią, niestety trafiło nam się z oknem od strony przelotowej ulicy
        przez Słoneczny Brzeg, widok w zasadzie nijaki no może jakieś górki, ale moz to
        lepsze niz widok na basen lub sąsiedni budynek.Nie mogę powiedzieć by ruch był
        super uciążliwy zwłaszcza że okna i żaluzje dobrze wygłuszają a w środku jest
        klima.Naszej wówczas 5-letniej córce nawet się podobało jak co kilka minut
        zasuwały bryczki zaprzęgnięte w koniki.Do plaży i deptaków ok.1 km.Sklepy i
        knajpy bliżej, i wtedy wiele rzeczy w przyzwoitych cenach, zwłaszcza piwko,
        winko inne takie.Bus stop(taki ichni empek bilet 60 stotinek-1 lewa) ok.1 km i w
        kierunku Nesseberu i Św.Własa.Jedyny mankament to to, że trzeba się było
        upominać u sprzątających o wymianę pościeli, która i tak pomimo tego że prosto z
        pralni zalatywała niemiło stęchlizną.Nie jesteśmy zbyt wymagający ponieważ od
        wielu lat uprawiamy turystykę namiotową, a na prawie coroczne wyjazdy zawsze
        wybieramy hotele o niekoniecznie wysokim standarcie.Pozdrawiam.
        • trypel Re: HOTEL BRAVO !!! 12.01.07, 21:03
          Dla mnie hotel był OK (rok 2005), pościel wymieniana codziennie, pani
          zostawiałem 2-3 lewa, TV działało ale polskich programów nie było :)
          Sniadania nie warte wykupienie ale po wyjsciu z hotelu w prawo i po 200 m po
          lewej między drzewami był sympatyczny barek gdzie za 3-4 lewa było sniadanie w
          konkretnej wersji :)
          Natomiast bar wieczorową porą był super - barmanki i barman swietni do pogadania
          i do zrobienia drinków w super cenach.
          Nad morze sympatyczny spacerek. Niedaleko aquapark.
          Dla mnie super opcja. Pojechaliśmy motocyklami z kumplami i jak do tej pory to
          jedne z bardziej udanych urlopów :)
          • Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 15.01.07, 14:32
            Siemanko. Ja już wykupiłem pokój 2 osobowy w terminie 16-30 lipca przez Alfa
            Star. Przeglądając bez mała prawie wszystkie dostępne oferty ta wydawała mi się
            najbardziej korzystna. Pozdrawiam.
            • Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 09:30
              Witam my też juz wylupiliśmy 16-30 lipiec :)czyli bedzie więcej osób z jakiego
              miasta lecicie ??
              • Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 16.01.07, 15:53
                siemanko!!!
                Wybieramy się z żoną samochodem i jedziemy z gdańska. A Wy skąd jesteście???
                Pozdrawiam
                • Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.07, 12:54
                  Witam
                  My lecimy z wrocka :)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: pol Re: HOTEL BRAVO !!! IP: 88.156.77.* 05.02.07, 19:43
                    a my z żoną jedziemy autem z Sieradza ale od 02-16.07-07
                    • mag_kak Re: HOTEL BRAVO !!! 06.02.07, 10:15
                      Oj, My tez chyba tak jedziemy autem, pojedziemy z okolic Podkarpacia i przez
                      Ukraine.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka