Gość: anonimek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 13:22 Witam Wszystkich szukam informacji o hotelu Bravo w Słonecznym Brzegu napewno kotś był to może napisać kilka zdań bedziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 12.01.07, 12:11 no właśnie napiszcie coś o tym hotelu bo się nad nim zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: HOTEL BRAVO !!! 12.01.07, 17:03 Chodzi o hotel Casa Brava czy apartamenty Bravo? Bo to jeden kompleks ale inne obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:20 Witam Chodzi o hotel Casa Brava jeżeli możesz coś napisać o nim to będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:21 a może o apartamenty mamy miec pokój 2 osobowy więc chyba apartamentu niedostaniemy ten hotel jest w ofercie alfa star nazywa się BRAVO . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.c152.petrotel.pl 12.01.07, 18:46 Witam, byliśmy w studiach Bravo(2+1) z Alfa Star w 2005 roku.Studio z w pełni wyposażoną kuchnią, niestety trafiło nam się z oknem od strony przelotowej ulicy przez Słoneczny Brzeg, widok w zasadzie nijaki no może jakieś górki, ale moz to lepsze niz widok na basen lub sąsiedni budynek.Nie mogę powiedzieć by ruch był super uciążliwy zwłaszcza że okna i żaluzje dobrze wygłuszają a w środku jest klima.Naszej wówczas 5-letniej córce nawet się podobało jak co kilka minut zasuwały bryczki zaprzęgnięte w koniki.Do plaży i deptaków ok.1 km.Sklepy i knajpy bliżej, i wtedy wiele rzeczy w przyzwoitych cenach, zwłaszcza piwko, winko inne takie.Bus stop(taki ichni empek bilet 60 stotinek-1 lewa) ok.1 km i w kierunku Nesseberu i Św.Własa.Jedyny mankament to to, że trzeba się było upominać u sprzątających o wymianę pościeli, która i tak pomimo tego że prosto z pralni zalatywała niemiło stęchlizną.Nie jesteśmy zbyt wymagający ponieważ od wielu lat uprawiamy turystykę namiotową, a na prawie coroczne wyjazdy zawsze wybieramy hotele o niekoniecznie wysokim standarcie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: HOTEL BRAVO !!! 12.01.07, 21:03 Dla mnie hotel był OK (rok 2005), pościel wymieniana codziennie, pani zostawiałem 2-3 lewa, TV działało ale polskich programów nie było :) Sniadania nie warte wykupienie ale po wyjsciu z hotelu w prawo i po 200 m po lewej między drzewami był sympatyczny barek gdzie za 3-4 lewa było sniadanie w konkretnej wersji :) Natomiast bar wieczorową porą był super - barmanki i barman swietni do pogadania i do zrobienia drinków w super cenach. Nad morze sympatyczny spacerek. Niedaleko aquapark. Dla mnie super opcja. Pojechaliśmy motocyklami z kumplami i jak do tej pory to jedne z bardziej udanych urlopów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 15.01.07, 14:32 Siemanko. Ja już wykupiłem pokój 2 osobowy w terminie 16-30 lipca przez Alfa Star. Przeglądając bez mała prawie wszystkie dostępne oferty ta wydawała mi się najbardziej korzystna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.07, 09:30 Witam my też juz wylupiliśmy 16-30 lipiec :)czyli bedzie więcej osób z jakiego miasta lecicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.limes.com.pl 16.01.07, 15:53 siemanko!!! Wybieramy się z żoną samochodem i jedziemy z gdańska. A Wy skąd jesteście??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimek Re: HOTEL BRAVO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.07, 12:54 Witam My lecimy z wrocka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: HOTEL BRAVO !!! IP: 88.156.77.* 05.02.07, 19:43 a my z żoną jedziemy autem z Sieradza ale od 02-16.07-07 Odpowiedz Link Zgłoś
mag_kak Re: HOTEL BRAVO !!! 06.02.07, 10:15 Oj, My tez chyba tak jedziemy autem, pojedziemy z okolic Podkarpacia i przez Ukraine. Odpowiedz Link Zgłoś