Dodaj do ulubionych

hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie.

17.01.09, 11:09
Witam ! Na wakacjach wybieram się do Bułgarii. Dostałem ofertę pobytu w hotelu Roubin k. Warny Bardzo proszę o ewentualne opinie i uwagi od osób, które miały już okazję w tym hotelu odpoczywać. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam serdecznie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Zelig Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.subscribers.sferia.net 28.01.09, 10:26
      Dołączam się do prośby o opinie. Jadę tam ze Sky Clubem. Samego hotelu nie znam,
      ale miejscowość miałem okazję przez chwilę (po drodze do i z hotelu w Złotych
      Piaskach) widzieć i wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. Oczywiście w
      kontekście wczasów z dzieckiem, bo jedziemy tam z żoną i dzieckiem...
      • Gość: Zelig Nieco od siebie, ale wciąż czekam... IP: *.subscribers.sferia.net 01.02.09, 11:28
        Podciągam wątek na liście tematów ;-). Hotel jest w Polsce dostępny w
        Neckermannie oraz w Sky Clubie. Obydwa All Inclusive. Dla dwóch dorosłych osób
        oraz trzylatka w jednej z tych firm jest taniej o 1300 zł i to z gwarancją ceny.
        Na stronie Sky Clubu jest profesjonalna prezentacja hotelu: film i mnóstwo
        zdjęć, ale brakuje opinii tych, którzy skorzystali z gościny w nim - zresztą
        gdyby były, to pewnie niezbyt obiektywne... ;-) - w końcu to strona biura podróży.
        • Gość: betty Re: Nieco od siebie, ale wciąż czekam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:03
          w ubiegłym roku wypoczywałam w hotelu sąsiadującym z hotelem Roubin.Polacy
          mieszkający w tym hotelu wyrażali się o nim bardzo pozytywnie.Hotel ładnie
          położony,duży basen z barem All Inc.(napoje,frytki,sandwich...)Na plaży boiska
          do siatki,animatorzy prowadzą zajęcia z gośćmi z kilku hoteli(Roubin, Dolphin
          ,Grand Hotel Varna,Dolphin Marina)a wieczorem na plaży są występy.Ogólnie hotel
          Roubin zrobił na mnie dobre wrażenie . Polecam szczerze !
          • Gość: Zelig Dzięki za info... IP: *.subscribers.sferia.net 11.02.09, 21:11
            Dzięki za informację. A wiesz może, z której strony hotelu plaża jest
            fajniejsza? Przymierzamy się do pokoju w części hotelu od strony Złotych Piasków
            - wydaje się spokojniejsza i przed oknami jest plaża, a nie basen. Wytłumaczę to
            "przymierzamy" - w maju zamierzamy skontaktować się z rezydentem, a jak rezydent
            okaże się drętwy, to zadzwonimy do hotelu i tak spróbujemy zaklepać pokój...
            A tak przy okazji (choć założę też osobny wątek): co sądzicie o pokoju na
            parterze? Przez werandę wychodzi się bezpośrednio na plażę...
            • Gość: ewa Re: Dzięki za info... IP: *.2-0.pl 12.02.09, 11:28
              Plaża jest z jednej strony hotelu i właśnie tam jest basen hotelu Roubin. Z drugiej strony hotel basenu nie ma.
              • Gość: Zelig Ani stroniąc, ani stronicując... IP: *.subscribers.sferia.net 12.02.09, 21:41
                Uwaga, będzie dużo o stronach - tych dosłownych i tych metaforycznych. A więc:
                Z jednej strony patrząc, to plaża jest rzeczywiście tylko po jednej stronie
                hotelu (zależnie od interpretacji ważności elewacji: od przodu lub od tyłu, ale
                chyba od tyłu, bo wejście jest od przodu), ale patrząc na to zagadnienie z
                drugiej strony - od strony plaży właśnie ;-) - jest ta plaża z prawej oraz z
                lewej strony hotelu. I ja właśnie o te strony pytałem... Basen, na ten przykład,
                jest w tym układzie z lewej strony hotelu.
                A teraz niech się wypowie druga strona... ;-) ;-) ;-)
                • mambii Re: Ani stroniąc, ani stronicując... 15.02.09, 20:42
                  Dużo tych stron.
                  Dołączam się do prośby :-))). Jedziemy do tego hotelu pod koniec czerwca :-).
                  Proszę o kilka słów dot. tego hotelu.
    • Gość: coco Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: 80.51.92.* 11.03.09, 14:26
      Witam,
      my też zastanawiamy się nad tym hotelem na wakacje. Wybieramy się
      ok. 20 czerwca na 2 tygodnie z dwójką dzieci (2 lata i 3 lata).
      Czytałam same pozytywne opinie na temat Roubina - chociaż każdy ma
      inne potrzeby...
      Kiedy jedziecie ? Z Neckemanna ?
      • Gość: coco Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: 80.51.92.* 11.03.09, 15:34
        Zelig - nie mogę znaleźć tej oferty Sky Clubu. Oni też maja dojazd
        własny ? Podaj proszę jakiś namiar...

coco
        • Gość: betty Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:39
          Przesyłam Wam link z filmem i zdjęciami hotelu Roubin.
          www.allinclusive.com.pl/hotel47__rubin_grand_varna_bulgaria__F.html
          • Gość: coco Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: 80.51.92.* 12.03.09, 09:47
            No tak, ale to samolotem...
            Dostałam bardzo dobrą ofertę na Hotel Delta w SB, też All (prawie o
            połowę taniej) i nie wiem co robić...
            • Gość: Zelig SB raczej średni jest dla dzieci.... IP: *.subscribers.sferia.net 12.03.09, 12:16
              Słoneczny Brzeg nie jest dla małych dzieci. Bardzo duży ruch, głośno w nocy...
              Jedyna zaleta to bliskość Neseberu, ale to też raczej nie spacer dla małych
              dzieci. No i Neseber już nie taki, jak kiedyś - komercjalizacja dotarła wszędzie.
              Ofertę na Roubin już chyba znalazłaś. Nie wiem, czy jest opcja bez dojazdu -
              możliwe, że jak skontaktujesz się z biurem podróży, to będzie. Z tego, co
              wcześniej się dowiadywałem - bo planowaliśmy załatwiać sobie hotel bez
              pośrednictwa - sam przelot w dwie strony łącznie to ok. 1100 zł od osoby (od
              dziecka powyżej trzech lat też).
              Wciąż trwam przy swoim i polecam miejscowość Święty Konstantyn i Elena. Hotel
              przy plaży. Niekoniecznie Roubin - choć ten akurat mi się spodobał, ale jest
              jeszcze np. Azalea (Neckermann?) i chyba jakiś Dolphin... Generalnie - chodzi o
              miejscowość, to ona jest najfajniejsza.
              • Gość: Zelig Jeszcze coś... IP: *.subscribers.sferia.net 12.03.09, 12:25
                Podejrzanie tanie oferty są... podejrzane. Ryzykować można, jak się jest bez
                dzieci, a z dziećmi lepiej mieć gwarancję udanego urlopu - ładny pokój, ładny
                widok z pokoju i dobre wyżywienie. I plażę w pobliżu - bez żadnej ruchliwej
                drogi oddzielającej ją od hotelu. Oczywiście wyższa cena tego nie gwarantuje,
                ale zmniejsza ryzyko niepowodzenia. Choć i ja mam wątpliwości odnośnie swojego
                wyboru. Na przykład się zastanawiam, czy łakomiąc się na nieco niższą cenę,
                dobrze zrobiłem wybierając Sky Club. Może trzeba było trochę dopłacić i jechać z
                Neckermannem? Tym bardziej, że nie oferował on na miejscu polskiego rezydenta,
                co sugerowało, że wszystko jest załatwiane przez odziały niemieckie, a wiadomo,
                że Niemcy są traktowani nieco lepiej w takich Hotelach...
                • mambii Re: Jeszcze coś... 12.03.09, 17:15
                  Hej, razem z mężem, córcią i parą znajomych jedziemy 19.06.2009 z Necermanna.
                  Już nie mogę się doczekać :-))).Mieliśmy mieć wyjazd 20 ale podobno nie ma lotu,
                  bo został odwołany, także przełożyli nam na 19piatek godzina 11:)).
      • Gość: jarekk Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.pzl.swidnik.pl 19.03.09, 15:38
        20 czerwca wyjeżdzamy samochodem z Lublina z czterolatkiem.
        Rezerwacje w Rubinie mam od 21.06. na 2 tygodnie.
        • Gość: GG 3506435 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 09:08
          my tez z lublina tam jedziemy tylko 29.06,którędy jedziecie?
    • Gość: coco Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: 80.51.92.* 12.03.09, 12:46
      Wiesz, ale to właśnie z N. mam ta tańszą ofertę. Pisałam do Sky -
      nie mają z dojazdem własnym. A u mnie samolot odpada.
      Do SB nigdy nie byłam przekonana i tylko dlatego jeszcze nie
      zarezerwowałam tego wyjazdu. W opiniach o Hotelu Delta można
      wyczytać, że plaża z petami i brud na stołówce. Kogoś tam nawet
      okradli... Wszędzie to się może zdarzyć i opinii nie sposób
      zweryfikować dopóki się nie pojedzie. Będę szukać w takim razie w
      okolicach Konstantina. Też szukam spokojniejszego miejsca, z
      basenem, czystego i z dobrym jedzeniem. W najtańszych ofertach jest
      zagrożenie, że pojadą grupy młodocianych "Europejczyków", żeby się
      wyszaleć bez nadzoru...
      Kiedy jedziecie ?
      • mambii Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 12.03.09, 17:18
        A jeśli chodzi o hotel Roubin to już wszystko wiem, tzn. mojego przyjaciela szef
        tj. dyrektor Necermanna był w tym hotelu dość niedawno i bardzo go zachwalał.
        Czysty, schludny, miła obsługa i bardzo dobre jedzenie. Plaża czysta zadbana.
        Także nie żałuję, że wybraliśmy ten hotel. Pozdrawiam
        • Gość: Zelig Dyrektor Neckermann o ofercie swojej firmy... IP: *.subscribers.sferia.net 13.03.09, 23:46
          Oj, strasznie mało wiarygodnie wygląda ta wiadomość. Po pierwsze - kiedy było to
          niedawno? W zimie? Po drugie - to podobno dyrektor Neckermanna... "No dobra,
          byłem i tam jest taki syf, że wstyd mówić, ale już podpisaliśmy z nimi umowę,
          więc w ofercie i tak pozostanie..." - myślisz, że usłyszałabyś kiedyś taką jego
          wypowiedź...? Dyrektor Neckermanna jest mało wiarygodną osobą w recenzowaniu
          prezentowanych przez swoją firmę ofert. Ponadto wątpię, że był tam incognito,
          nawet gdyby próbował, to i tak pewnie by nic z tego nie wyszło, ktoś coś by
          obsłudze hotelowej chlapnął...
          Twoja wypowiedź jest co najmniej dziwna...
          • Gość: Zelig Ad. Dyrektor Neckermann o ofercie swojej firmy... IP: *.subscribers.sferia.net 14.03.09, 00:01
            Trochę niefortunnie sformułowałem ostatni wpis, więc go nieco uzupełnię:
            Może nie tyle Twoja wypowiedź jest dziwna, ile entuzjazm, który Ciebie ogarnął
            po tej informacji od przyjaciela. Czy przypadkiem to ten przyjaciel nie sprzedał
            Tobie tego wyjazdu?
            • mambii Re: Ad. Dyrektor Neckermann o ofercie swojej firm 27.03.09, 10:29
              Nie tylko sugerowałam się opinią od przyjaciela, choć powiem szczerze, że ja
              ufam swoim przyjaciołom i nie mam do nich żadnych awersji. Współczuję Tobie gdyż
              wynika, że nikomu nie ufasz. Cieszę się, że wybrałam ten hotel, już nie mogę się
              doczekać tych wakacji. Dzięki temu, że miałam okazję zapoznać się z opinią z
              pierwszej ręki i poznać kilka ważnych osób w necermanie to jestem spokojna.
              Nawiązują takie kontakty będę miała własne biuro turystyczne pod szyldem necka
              :-))) i mam nadzieje, że Tobie nie będę musiała sprzedawać wycieczek bo ty
              należysz do Polaków, którym jak by dali za darmo wycieczkę allincl. to i tak byś
              narzekał i marudził.
              Powodzenia w życiu zgryźliwy tetryku. :-)
              • Gość: Zelig Re: Ad. Dyrektor Neckermann o ofercie swojej firm IP: *.subscribers.sferia.net 29.03.09, 13:44
                Rany, od razu trzeba było napisać, że po prostu reklamujesz Neckermanna.
                Oszczędzilibyśmy sobie tej wymiany zdań, post zostałby skasowany za złamanie
                regulaminu i tyle...
                Ho, ho - kilka ważnych osób w Neckermannie - to prawie tak samo, jakbyś sama już
                była taką osobą, no nie?
                Odnośnie "Twojego" biura podróży - zgryźliwi tetrycy nie zawierają transakcji z
                osobami, które mentalnie nie ukończyły 18 lat, więc się nie obawiaj...;-)
                Jeszcze a propos AI za darmo... Wiesz, tu obowiązuje stara zasada "płacę i
                wymagam". Bo jak coś dostaje się za darmo i nie spełnia oczekiwań (nie oszukujmy
                się, najczęściej tak właśnie jest), to nie wypada potem narzekać. Za bardzo
                sobie cenię czas, aby korzystać z kiepskich ofert, więc pewnie rzeczywiście
                darmowe AI daleko od plaży, z podejrzanym jedzeniem i kiepską obsługa by mnie
                nie skusiło...
    • Gość: Zelig Refreshment IP: *.subscribers.sferia.net 28.04.09, 10:59
      Chcę nieco odświeżyć wątek... Stoi jeszcze ten Roubin? Bo my nadal zamierzamy
      tam jechać... ;-) ;-) ;-)
    • marsi2866 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 29.04.09, 19:36
      Ponawiam prośbę o opinie na temat tego hotelu.
      • fikol2 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 30.04.09, 15:38
        Szanowni Państwo,

Mam pytanie do PT bywalców tegoż przybytku, którzy jeszcze na
        dokładkę byli tam ze swoimi pociechami - oni, mam nadzieję, to
        dobrze zrozumieją ... Na zdjęciach widzę naprzeciw basenu przystań -
        coś na kształt betonowego pirsu, do którego przybija jakaś motorowa
        łajba. Czy ta część jest w jakikolwiek sposób oddzielona od
        ogólnodostepnego terenu ??? Chodzi mi głównie o to czy jest możliwe
        aby, co bardziej niesforne dzieciaki powpadały w tym miejscu do,
        bądź co bądź, głębszej wody niż nad samym brzegiem morza ???

Nie żebym panikował ale wybieram się tam z trójką dosyć dynamicznych
        stworzeń i wiem, że jeśli tylko taka możliwość będzie to ktoreś z
        pewnością takiej przygody spróbuje. Mniej lub bardziej świadomie ale
        spróbuje.

Serdeczne dzięki za wszelkie konstruktywne informacje i rady, także
        dotyczące innych aspektów wypoczynku w Roubin'ie. Tylko proszę nie
        pisać, że dzieci trzeba pilnować oraz, że pijani rodzice
        korzystający z dobrodziejstw bułgarskiego all inclisive nie powinni
        zostawiać dzieci na basenie.

Pozdrawiam

• Gość: betty Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:32
          Niestety,zabezpieczeń nie ma,więc teoretycznie jakieś małe niebezpieczeństwo
          jest,aczkolwiek jest masa wczasowiczów na leżakach a betonowy pirs służy jako
          deptak i dojście do plaży.
          • fikol2 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 05.05.09, 13:11
            Betty - dzięki za informację - będziemy uważać.

Mam natomiast jeszcze jedno pytanie - jak tam jest z miejscami
            parkingowymi ??? Dzisiaj pani w biurze podróży dała mi do
            zrozumienia, iż może nie wystarczyć tych miejsc dla wszystkich i w
            związku z tym istnieje konieczność parkowania poza kompeksem - co w
            tamtych warunkach wydaje się mało bezpieczne.
            Czy tak jest naprawdę ????

Serdecznie dziękuje za odpowiedź.
            PZDR
            • Gość: betty Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:04
              Oprócz miejsc przy Rubinie są miejsca obok Delpin Marina i Delphin także na
              pewno coś znajdziesz a samochodów z Polski jest całkiem sporo.
    • pelasia31 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 24.05.09, 13:59
      Witam,wyjeżdżamy do tego hotelu 26 czerwca na 2 tygodnie z Opola.
      ofertę mamy z neckermanna,jedzie może ktoś z naszych stron w tym samym czasie?
      • Gość: elka Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:07
        jateż tam jadę
    • wiola121 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie 24.05.09, 15:29
      Ja wybieram się do Rubina na tydzień od 19 czerwca.
      Nie było innej możliwości jeśli dostaliśmy ofertę z Neckermana za 5 osob 2+3 za
      2300 w all z dojazdem własnym, dla mnie to rewelacyjna cena ( też tak sądzicie)
      dlatego od razu się zdecydowaliśmy.
      Wyjeżdzamy z Olsztyna i pewnie trzeba będzie po drodze gdzieś przenocować,
      wypada na Rumunię, dobry to pomysł?
      Jeszcze się nie rozpoznałam co do Bułgarii, bo to świeża sprawa, ale jakie
      pieniązki wziąć najlepiej?
      • Gość: Myszka Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.olsztyn.mm.pl 01.06.09, 08:38
        Hej. My jedziemy do tego hotelu na turnus od 19 czerwca na tydzień. Lecimy
        samolotem.Jesteśmy też z Olsztyna. Zabieramy ze sobą dolary. Nie wiem czy nie
        powinniśmy zabrać euro.
        • Gość: Zelig Eeee tam z tymi dolarami IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.09, 10:11
          Jeśli już to raczej polecam euro - w niektórych miejscach można będzie nimi
          płacić bezpośrednio, gdyby była taka potrzeba. No i jest tam stały kurs euro,
          więc prościej je wymieniać i przeliczać - wiadomo jaki jest punkt odniesienia.
          Ale tak w ogóle - warto brać w obecnych czasach żywą gotówkę? Trzeba jej cały
          czas pilnować... Prowizje z bankomatów nie są wcale takie wysokie, jak się
          przeliczy koszt całych wczasów, a jaki ma się za to komfort... Wystarczy mieć
          dwie, trzy karty i można być spokojnym w razie zgubienia lub kradzieży jednej z
          nich...
          A kradzieże to odrębna sprawa. Trzeba uważać, bo jest tam sporo... hmmmm...
          ludności o korzeniach z dalekich Indii ;-) o niezbyt jasnych intencjach odnośnie
          własności prywatnej.
      • Gość: Gość Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.net129.okay.pl 19.06.09, 19:11
        Jadę do Rubina w tym roku bo byłem w tamtym Delta w Słonecznym Brzegu.
        Było rewelacyjnie mimo rożnych negatywnych opinii. Po drodze nocowałem przy
        głownej trasie w Rumunii w hotelu COMFORT w miejscowości Miercurea Sibiului.
        Można płacić tam kartą i wyszło za pokój 3 osobowy 70 zł. Obok hotelu jest
        restauracja w której można się posilić.Jest też strzeżony parking na którym całą
        noc siedzi gość i pilnuje aut. Spotkałem tam wielu Polaków. W tym roku
        zarezerwowane mam tam pokoje w cenie około 95 zł za pokój.Pokoje są czyste ,
        dobrze wyposażone z łazienkami. Jeśli chodzi o walutę to najlepiej płacić kartą
        gdzie się da, bo przelicznik bankowy jest korzystny, natomiast dolary nie mają
        żadnego wzięcia, tylko euro
        ( chyba, że się wybiera do Turcji).Droga przez Rumunię jest dosyć ciężka , z
        wyjątkiem autostrady do Bukaresztu, gdzie trzeba bardzo uważać na zjazd bo można
        wjechać do miasta, a tam to już wolna amerykanka.Pozdrawiam i życzę wielu miłych
        wspomnień z podróży.
    • Gość: koko21 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.chello.pl 10.06.09, 16:31
      Mam pytanie. Czy w hotelu Roubin jest internet? pozdrawiam!
      • Gość: Mirek B. Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 13:51
        Wczoraj wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Jest kafejka internetowa
        i bezprzewodowy internet w lobby. U mnie w pokoju spokojnie dochodził sygnał z
        hotspota i mogłem również cieszyć się internetem w pokoju (przede wszystkim
        maile). Nie wiem jak ta sprawa wygląda w innych pokojach.

Pozdrawiam, Mirek B.
        • Gość: koko21 Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: 213.91.247.* 22.06.09, 15:04
          Dzięki za info :) pozdro!
        • Gość: Remigiusz Re: hotel Roubin Sw. Konstantin - proszę o opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 23:44
          MY Z DWóJKą DZIECI 2 I 4 LATKA CHCEMY SIę TAM WYBRAć Z ZE SKY CLUBEM DO ROUBIN
          GRAND,CZY TO DOBRY WYBóR?
      • Gość: Zelig Prośba o więcej informacji IP: *.subscribers.sferia.net 21.06.09, 15:21
        Czy możesz napisać, pokoje w której części hotelu polecasz? I w ogóle Twoje
        wskazówki dla kolejnych wczasowiczów, którzy zamieszkają w tym hotelu (i w tej
        miejscowości)...
        • Gość: PrzyszłyWczasowicz P O N A W I A M IP: *.il.pw.edu.pl 23.06.09, 20:54
          Czy można prosić o jakieś aktualne informacje o tym hotelu? Różne refleksje i
          spostrzeżenia na temat tego, co się tam obecnie dzieje?
          • Gość: filo Re: P O N A W I A M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:38
            Witam wyjeżdżam z Zabrza 30.06 od 1.07 rezerwacja w hotelu na tydzień,
            mam nadzieję, że będzie pogoda
            • Gość: Anka Re: P O N A W I A M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:19
              filo my w 4 pary w tym samym terminie będziemy w Roubin. Wyjeżdżamy z Mławy
              Ciekawe ile się naprawdę cZasu jedzie normalnym tempem bez szaleństw
              szybkościowych;)?
          • Gość: qpiec Re: P O N A W I A M IP: 194.153.115.* 27.07.09, 17:12
            byliśmy w hotelu Roubin z żoną + 2 dzieci (2 i 4 lata) 2 tygodnie na
            początku lipca. Hotel fatalny - stary komunistyczny potworek, brudny
            ("sprzątanie" mopem z korytarza co 3 dni, w pozostałe dni miotełka),
            zapleśniała łazienka, zasłony i firanki nie prane chyba od roku,
            zmiana pościeli 2 razy na pobyt (przy czym ostatni raz na 3 noce
            przed wyjazdem !?), psujące się windy (na 3 działała jedna), zimne
            jedzenie, zero różnorodności - kurczak, ryba, frytki, pomidory i w
            kółko, lepiące się klamki, brud w barach AI. Obsługa opryskliwa,
            niemiła, barmani zajmowali się sami sobą zamiast podawać cokolwiek.
            basen niesprzątany z piasku, jakiś dzieciak się wyżygał do basenu -
            pływało przez 3 dni. KOSMOS. Jedyne co jest tam fajnego to położenie
            na plaży. dzisiaj wystawiam zdjęcia na holidaychecku.
            W porównaniu do analogicznych cenowo pobytów w Turcji - nie ma się
            co zastanawiać i omijać to miejsce szerokim łukiem
            • Gość: kris Re: o rubinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:30
              Własnie wróciliśmy z Bułgarii, byliśmy w hotelu Azalia w Św.
              Konstantynie. Spacerując doszliśmy również do hotelu Rubin, a w
              zasadzie do całego kompleksu, na który składa sie 4 czy 5 hoteli.
              Jedyna plaża dla tych wszystkich hoteli położona jest właśnie przy
              Rubinie, co sprawia, że jest na niej strasznie tłoczno. Moim zdaniem
              sama plaża jest bardzo nieciekawa, położona w malutkiej zatoce,
              otoczonej betonowymi falochronami. Jej cześć, w okolicach basenu,
              jest również wybetonowana. Hotel robi zdecydowanie lepsze wrażanie
              na zdjęciach (sam prawie się na niego zdecydowałem). W środku nie
              byłem, więc w tej kwestii sie nie wypowiadam. Po pobycie w hotelu
              Azalia (szczerze i gorąco go polecam - jest położony bezpośrednio na
              plaży, wszystkie pokoje z widokiem na morze), hotel Rubin - jego
              położenie i otoczenie wydały mi sie bardzo nieciekawe i chciałbym
              tam spędzić wakacji). Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka