Dodaj do ulubionych

Radio Maryja w Bułgarii

IP: *.icpnet.pl 27.06.09, 18:21
Wybieramy się w lipcu wraz z Władysławem na wczasy do Bułgarii w
Słonecznym Brzegu. Proszę o informację czy w tamtejszych hotelach jest
zasięg Radia Maryja. Lubimy z mężem posłuchać naszego radyjka, bardzo w
ten sposób wypoczywamy. Może chociaż na plaży ktoś z Państwa słuchał
rozmów niedokończonych i audycji dla rolników?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronisłav Re: Radio Maryja w Bułgarii IP: *.enterpol.pl 27.06.09, 19:26
      Oczywiście. Oni wszędzie mają zasięg.Tylko musisz się zaopatrzyć w specjalną
      antenę do radia,podobną jak w czołgu RUDY 102. Telewizja TRWAM też jest w każdym
      hotelu ( tylko z wyjątkiem tych co właścicielami są Żydzi i komuniści ).
      Alleluja i do przodu.
      • Gość: Zofia Re: Radio Maryja w Bułgarii IP: *.icpnet.pl 28.06.09, 10:53
        Bronislavie, nie szydź! Ja pytam poważnie.
        • pawel.slonecznybrzeg Re: Radio Maryja w Bułgarii 28.06.09, 11:23
          w sumie ciekawe pyanie - bo jezeli by sie okazało sie jest tutaj zasięg to
          spadły by mi majtki;) więc - moim zdaniem zasięg RM tutaj nie dociera-pozostaje
          jedynie sluchanie radia online:

www.google.com/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=radio+maryja+online&lr=&btnG=Szukaj+w+Google
          jeden z linków pokieruje dalej ku RM
        • turx01 Re: Radio Maryja w Bułgarii 28.06.09, 11:47

> Gość portalu: Zofia napisał(a):

> Bronislavie, nie szydź! Ja pytam poważnie.

Radio Maryja Zofio, nadawane jest na UKF (w USA także na falach średnich) wiec
          z definicji nie może być słyszalne w Bułgarii.
          Ale Ojciec Dyrektor zadbał o swoja trzódkę i umożliwił słuchanie Radyja przez
          internet.
          Możesz więc iść do kawiarenki internetowej, np. w pasażu Royal Beach Mall (hotel
          Barceló) i posłuchać katolickiego głosu z komputera w słuchawkach..
          Możesz słuchać długo, ile chcesz bo kawiarenka działa do nocy, a może nawet
          non-stop. Luksusowo - w klimatyzowanym wnętrzu, za jedyne 5 - Lv za godzinę.
          Jeżeli weźmiesz od obsługi zaświadczenie ze słuchałaś Radio Maryja, możesz je po
          powrocie przesłać kwit do o. Dyrektora z prośba o refinansowanie.
          • pawel.slonecznybrzeg Re: Radio Maryja w Bułgarii 28.06.09, 11:56
            turx01 napisał:

>
            > > Gość portalu: Zofia napisał(a):
            >
            > > Bronislavie, nie szydź! Ja pytam poważnie.
            >
            > Radio Maryja Zofio, nadawane jest na UKF (w USA także na falach średnich) wiec
            > z definicji nie może być słyszalne w Bułgarii.
            > Ale Ojciec Dyrektor zadbał o swoja trzódkę i umożliwił słuchanie Radyja przez
            > internet.
            > Możesz więc iść do kawiarenki internetowej, np. w pasażu Royal Beach Mall (hote
            > l
            > Barceló) i posłuchać katolickiego głosu z komputera w słuchawkach..
            > Możesz słuchać długo, ile chcesz bo kawiarenka działa do nocy, a może nawet
            > non-stop. Luksusowo - w klimatyzowanym wnętrzu, za jedyne 5 - Lv za godzinę.
            > Jeżeli weźmiesz od obsługi zaświadczenie ze słuchałaś Radio Maryja, możesz je p
            > o
            > powrocie przesłać kwit do o. Dyrektora z prośba o refinansowanie.

pytanie Zofii tez mnie trochę rozbawiło ale widzę , że nie tak jak Ciebie
            • turx01 Re: Radio Maryja w Bułgarii 28.06.09, 12:25
              pawel.slonecznybrzeg napisał:

> pytanie Zofii tez mnie trochę rozbawiło ale widzę ,
              > że nie tak jak Ciebie

Mnie nie rozbawiło. Jestem śmiertelnie poważny. Wesoły jestem przy piwku, szkoda
              ze tak poźno się objawiłeś. jestesm juz w Karaju.

PS.
              Ktoś tu pytał o hotel Aquamarine.
              Widziałem taki hotel, po prawej stronie szosy jadąc do Neseberu,
              tuż przed rzeczka Hażijska.

www.panoramio.com/photo/3418272
              • pawel.slonecznybrzeg Re: Radio Maryja w Bułgarii 28.06.09, 13:01
                :)
                to zapraszamy raz jeszcze do SB - moze do konca wrzesnia jeszcze zdążysz
                obrócić:) jestem tu do konca sezonu

a wracając do Zofii - jedyny sposób na odsluch RM - przez internet - ew msza w
                Burgas (kosciol jest kolo dworca autobusowego bodajże)
                • Gość: Zofia Re: Radio Maryja w Bułgarii IP: *.icpnet.pl 29.06.09, 21:04
                  Alleluja i do przodu!
                  • Gość: kier Re: Radio Maryja w Bułgarii IP: 188.33.81.* 30.06.09, 07:54
                    Po co do Bułgari w Toruniu jest rzeka której prąd zaniesie nad morze
                    i jest cały czas zasięg radia maryja . A tak poważnie myślę że to
                    żart z tym radiem , a jak nie to ktoś jest łądnie walnięty .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka