Dodaj do ulubionych

VW Grabowski - o co chodzi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:18
Czy ktoś się może orientuje, co takiego zmalował Grabowski, że ostatnio stracił autoryzację Volkswagena?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 08.12.05, 14:19
      długi
      • Gość: Janek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 08.12.05, 17:21
        Gość portalu: wiem napisał(a):

> długi

Ale pewnie oficjalnie powód będzie inny.
    • Gość: Krzysiek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.12.05, 17:42
      Słyszałem też ,że walił podrabiane części kupowane u "Agnieszki" i montował jako
      oryginały.Może ktoś się wkurzył i go podpierzył.
      • Gość: pozatym Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 15.12.05, 00:29
        pozatym to rypał na cenach. dobrze mu tak. marka sie broni
    • Gość: zenon5 Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.ppp.tiscali.fr 15.12.05, 01:10
      Takie glupie pytanie !czy ktos z was znal Grabowskiego osobiscie!
      • dannyk_ Re: VW Grabowski - o co chodzi? 15.12.05, 10:02
        znał - czas przeszły
        może i kiedyś go znali ale teraz to z pewnością nikt go nie zna :)
    • Gość: Krzysiek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.12.05, 10:58
      "Stary" Grabowski odszedł do lepszego świata,teraz warsztat prowadzi syn.
    • hansik1945 Re: VW Grabowski - o co chodzi? 15.12.05, 14:25
      www.jg24.pl/?txt=883

W Jeleniej Górze nie będzie już autoryzowanego serwisu Volkswagena i salonu
      sprzedaży samochodów tego koncernu. Kulczyk Tradex cofnął autoryzację spółce
      Volkswagen-Grabowski. Przyczyną wycofania autoryzacji są wymogami proceduralne,
      wynikające z wejścia w życie tzw. Zasad GVO. (...)
      • Gość: wiem Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 15.12.05, 21:52
        hansik1945 napisał:

> www.jg24.pl/?txt=883
        >
        >
        > W Jeleniej Górze nie będzie już autoryzowanego serwisu Volkswagena i salonu
        > sprzedaży samochodów tego koncernu. Kulczyk Tradex cofnął autoryzację spółce
        > Volkswagen-Grabowski. Przyczyną wycofania autoryzacji są wymogami proceduralne,
        > wynikające z wejścia w życie tzw. Zasad GVO. (...)

To jest wersja oficjalna , a prawdziwa jest taka ze po smierci seniora syn
        narobił długów.
    • Gość: NORMALNY Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:10
      Jak to co pieniądze, właściwie ich brak i długi.
      • Gość: zenon5 Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.ppp.tiscali.fr 17.12.05, 10:44
        Ja znalem Grabowskiego seniora osobiscie.Ale wtedy byly inne czasy, nikt nikomu
        w kieszen nie zagladal,poza oczywiscie wydzialem skarbowym.Byl to jeden z
        najstarszych stazem rzemieslnikow jeleniogorskich w tej branzy.Wtedy to bylo
        rzemioslo,dzisiaj trudno to okreslic jednoznacznie co to jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka