Gość: Kierownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:18 Czy ktoś się może orientuje, co takiego zmalował Grabowski, że ostatnio stracił autoryzację Volkswagena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 08.12.05, 17:21 Gość portalu: wiem napisał(a): > długi Ale pewnie oficjalnie powód będzie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.12.05, 17:42 Słyszałem też ,że walił podrabiane części kupowane u "Agnieszki" i montował jako oryginały.Może ktoś się wkurzył i go podpierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozatym Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 15.12.05, 00:29 pozatym to rypał na cenach. dobrze mu tak. marka sie broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.ppp.tiscali.fr 15.12.05, 01:10 Takie glupie pytanie !czy ktos z was znal Grabowskiego osobiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
dannyk_ Re: VW Grabowski - o co chodzi? 15.12.05, 10:02 znał - czas przeszły może i kiedyś go znali ale teraz to z pewnością nikt go nie zna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.12.05, 10:58 "Stary" Grabowski odszedł do lepszego świata,teraz warsztat prowadzi syn. Odpowiedz Link Zgłoś
hansik1945 Re: VW Grabowski - o co chodzi? 15.12.05, 14:25 www.jg24.pl/?txt=883 W Jeleniej Górze nie będzie już autoryzowanego serwisu Volkswagena i salonu sprzedaży samochodów tego koncernu. Kulczyk Tradex cofnął autoryzację spółce Volkswagen-Grabowski. Przyczyną wycofania autoryzacji są wymogami proceduralne, wynikające z wejścia w życie tzw. Zasad GVO. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.dami.pl 15.12.05, 21:52 hansik1945 napisał: > www.jg24.pl/?txt=883 > > > W Jeleniej Górze nie będzie już autoryzowanego serwisu Volkswagena i salonu > sprzedaży samochodów tego koncernu. Kulczyk Tradex cofnął autoryzację spółce > Volkswagen-Grabowski. Przyczyną wycofania autoryzacji są wymogami proceduralne, > wynikające z wejścia w życie tzw. Zasad GVO. (...) To jest wersja oficjalna , a prawdziwa jest taka ze po smierci seniora syn narobił długów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:10 Jak to co pieniądze, właściwie ich brak i długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: VW Grabowski - o co chodzi? IP: *.ppp.tiscali.fr 17.12.05, 10:44 Ja znalem Grabowskiego seniora osobiscie.Ale wtedy byly inne czasy, nikt nikomu w kieszen nie zagladal,poza oczywiscie wydzialem skarbowym.Byl to jeden z najstarszych stazem rzemieslnikow jeleniogorskich w tej branzy.Wtedy to bylo rzemioslo,dzisiaj trudno to okreslic jednoznacznie co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś