Dodaj do ulubionych

tragedia w kowarach

IP: *.lanserwis.net 03.08.07, 14:25
ZOSTAłEM WYRZUCONY Z KOWARSKIEGO FORUM , TYLKO DLATEGO żE SKRYTYKOWAłEM
POSTAWę PANI DYREKTOR SZKOłY NR. 3 W KOWARACH ZA TO żE NIE POWIADOMIłA
KOLEJNYCH TRZECH DYREKTORóW KOWARSKICH SZKół O TYM żE JEJ SYN JEST SąDZONY ZA
UDZIAł W GRUPIE PRZESTEPCZEJ , KTóRA ZAJMOWAłA SIę PRZEWOżENIEM NARKOTYKóW
PRZEZ GRANICę!MAłO TEGO , DZIęKI PANI DYREKTóR W/W SZKOłY JEJ SYNALEK O
NARKOTYKOWEJ PRZESZłOśCI PRACUJE W TYCH SZKOłACH!CIEKAWE CZY RODZICE DZIECI
KTóRE TAM SIę UCZą BęDą Z TEGO FAKTU ZADOWOLENI?
Obserwuj wątek
    • Gość: kris 46 Re: tragedia w kowarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:53
      mieli rację, Cię wyrzucili kolego ...przeczytaj sobie zasady netykiety..no
      coments:(
    • Gość: eee Re: tragedia w kowarach IP: *.233.udn.pl 03.08.07, 15:24
      trzeba mówić o takich rzeczach tylko żeby to była prawda
      • Gość: wyrzucony Re: tragedia w kowarach IP: *.lanserwis.net 03.08.07, 16:46
        TO JEST PRAWDA I MOżNA TO SPRAWDZIć , SYN PANI DYREKTOR MA DOZóR POLICYJNY I
        MUSI SIę STAWIAć NA KOMENDZIE W KOWARACH A TO żE PRACUJE W SZKOłACH JAKO
        INFORMATYK TO WYSTARCZY ZADZWONIć NP. DO PANI DYREKTOR ZESPółu SZKół
        OGóLNOKSZTAłCąCYCH W KOWARACH PANI KRAKOWIAK I ZAPYTAć!SAM FAKT żE ZOSTAłEM
        ZBANOWANY śWIADCZY O TYM żE TO PRAWDA !! PRAWDA ZAWSZE BOLI!ALE TAKI CZłOWIEK
        NIE POWINIEN PRACOWAć W SZKOłACH , MIEć DOSTęP DO OGóLNOPANUJąCYCH WEWNąTRZ
        ZASAD! NIGDY NIE WIADOMO CZY W TAKIM OGóLNIAKU NIE BęDZIE WTYKą SWOICH KOLESI !
        • Gość: poiu Re: tragedia w kowarach IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.08.07, 18:29
          Po pierwsze, PISZ MAŁYMI LITERAMI.
          Po drugie, nie jestem pewien, czy zdajesz sobie sprawę, że za taki tekst możesz beknąć, jeśli nie jest prawdziwy, tzn poparty faktami.
          A tym przypadku fakty, to - drobiazg - skazujący wyrok sądowy. Poza tym ten 'synalek' musiał złożyć u pracodawczy zaświadczenie o niekaralnośći. Zadzwoń choćby do Burmistrza, który ma nadzów nad szkołami i zapytaj, czy takie zaświadczenie w aktach osobowych jest?.
          Jeśli jest, to wyjścia są dwa;
          1.jest i nie był karany a wtedy Ty szykuj sobie szczoteczkę do zębów,
          2.był karany i teraz następne osoby (np. osoby go zatruniające) muszą beknąć.
          A dozór policyjny, to jeszcze nie wyrok.

A co do zbanowania, to wybacz, ale piszesz tak niechlujnie i nachalnie, że niewiele brakowało, abym ja Ci też nawymyślał.
        • Gość: poiu Re: tragedia w kowarach IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.08.07, 18:41
          Zapomniałem o jednym...:-(
          Zajrzyj , Kolego, do słownika języka polskiego i przeczytaj definicję słowa 'tragedia'. Tak, języka polskiego, nie - wyrazów obcych. Szczególnie definicję poprzedzoną znaczkiem 'fraz'.:-(

• Gość: kris 46 Re: tragedia w kowarach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:21
            poiu dzięki:) bo mi ręce opadły i brakło słów....
            • Gość: poiu Re: tragedia w kowarach IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.07, 18:08
              Spoko, na wytykanie bezmyślności, głupoty i taniej (bo anonimowej) odwagi możesz u mnie zawsze liczyć :-)
              Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka