Gość: Aga IP: 195.116.5.* 13.07.05, 09:51 Jade wkrotce na Krym - mam wykupione juz cale wczasy (przelot, hotel, wyzywienie). Ile nlezy wziac pieniazkow ze soba na zawiedzanie, zabawy i takie rozne.... Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 13.07.05, 10:50 Od 5 do 500 USD za dzień. Naprawdę wachlarz turystów od ubogich po noworuskich jeżdżących lexusami jest wielki. W jednej knajpie zapłacisz za piwo 1,5 hrywny, w drugiej 30euro:) Osobiście z dojazdem, noclegami w maju b.r. na 11 dni poszło jakieś 500-600zł, ale w sezonie trzeba to pomnożyć razy 2 i jeszcze w zależności od wymagań można pomnożyć jeszcze trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecce_homo Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:35 W tamtym roku we wrześniu wszystko kosztowało mnie 1200 zł ( za 14 dni-a nie jestem osobą oszczedną), jechałem sam, wszystko w ciemno, pociąg do Przemyśla,busem do granicy, pieszo granica, busem do Lwowa, pociągiem do Symferopola, marszrutką do Jałty, na miejscu sam w dwupokojowym mieszkaniu z widokiem na morze i góry, na miejscu 2 wycieczki zorganizowane po okolicy, jadłem i piłem kiedy chciałem i co chciałem, pływałem statkami itp. itd.. Aha za tą kase kupiłem jeszcze sobie ubezpieczenie i upominki na jakieś 200 zł. Polecam Krym!!!!! Może mniej Jałtę. Bezpiecznstwo w 100%. Błąkałem się sam po nocach i ani razu nie miałem przykrych sytuacji. Jeszcze raz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym 27.07.05, 17:39 Z namiotem - wystarcza 500 zl na osobę (to włącznie z dojazdem z Polski, opłatami za kemping, jedzeniem i kupowaniem różnych niepotrzebnych rzeczy). Na 2 tygodnie. To niewiarygodnie tanio. Polskie morze bije na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym 27.07.05, 17:40 Aha, to było w środku lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym IP: *.media4.pl 30.07.05, 20:46 Wczoraj wrocilem z Krymu bylem w miescie sudak. Dzienie wydawalem ok 60 hrywien aby sie dobrze bawic. Warto bylo. we wrzesniu znow tam jade. To cudowne miejsce. Morze gory swietne atmosfera..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym IP: 213.25.149.* 02.08.05, 09:37 proszę powiedz coś więcej o miasteczku, plażach i kwaterach, bedę wdzięczna, Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: Prosze o rade - ilosc pieniedzy na Krym IP: *.crowley.pl 31.07.05, 10:26 Byliśmy z mężem na przełomie czerwca i lipca, w Feodozji, w sumie trzy i pół tygodnia: podróż(autobus+pociąg+marszruta), "drogie" noclegi 15$ za dobe (świetna warunki)+kupiliśmy 10 wycieczek+giga szaleństwa (drogie wina i szampany-gorąco polecam!), wydaliśmy 4000zł/2 os. Odpowiedz Link Zgłoś
dar54 tylko na Krym 04.08.05, 11:40 Ja jeździłem w 2002 i 2003 r z biurem podróży - 11 dni od Kerczu po Jewpatorię - a utobusem - za 1360 zł - razem z dojazdem i zwiedzanie po drodze Kamieńca, Chocimia, Odessy - 16 dni. Jeżeli ktoś chce otrzymać więcej porad, map, tras, ciekawych miejsc, linków itp - niech napisze do mnie: dariusz.lewicki@elopole.bot.pl - odpiszę i podam adres biura podróży Odpowiedz Link Zgłoś