Gość: margle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:46 Jakie autobusy i skąd kursują z Warszawy do Łucka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruz7 Re: autobus Warszawa - Łuck 13.12.06, 21:47 W lutym tego roku autobus odjezdzal z Dworca Zachodniego. Mozna tez sprawdzic na Stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
jano0244 Re: autobus Warszawa - Łuck 14.12.06, 21:38 Na pewno odjeżdżają dwa z Dworca Zachodniego. Kilka tygodni temu byłem na Zachodnim i oglądałem rozkład. Obydwa odjeżdzają ok. południa, po 11-tej i 12-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
nielacdozupy Re: autobus Warszawa - Łuck 19.12.06, 21:34 A co będziesz robić w Łucku? Bo chcę tam pojechać, ale niewiele o Łucku wiem i zastanawiam się jak to ugryźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margle Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:30 Jadę do znajomych na Sylwestra. Nieduże miasto, trochę zabytków, odnowiona mała Starówka. Najlepiej jechać tam latem i zaplanować zwiedzanie całego Wołynia i Rówieńszczyzny (dużo polskiej historii). O tanie noclegi coraz łatwiej, powstaje sporo nowych prywatnych pensjonatów i moteli. Zimą jest niewiele atrakcji, chyba że ma się na miejscu fajne towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
nielacdozupy Re: autobus Warszawa - Łuck 22.12.06, 20:55 Rozumie. Mimo to chyba się jednak wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.pl 24.12.06, 19:16 W łucku byłem 2 razy i mam przyjaciół . Warto obejrzeć Park z bylego polskiego cmentarza. Teraz wszystko przerobione na ukrainski cmentarz. Zreszta nic nowego w historeii , Polacy też niszczyli niemeickie cmentarze, tutaj nie niszczyli , ale przerobili. Poza tym ładne muzeum i stary zamek . Piękne polskie obrazy i historia ztych terenów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga łuck IP: *.plock.mm.pl 27.12.06, 18:31 ja w łucku byłam już kilka razy i naprawde warto tam pojechać,jest tam wiele ciekawych miejsc min ten Park,a bardzo żałuje,że nie moge pojechać tam na sylwestra.Łuck, jak cała zrestą ukraina jest rozrywkowym miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
nielacdozupy Re: łuck 27.12.06, 19:55 Pojedziesz іншим разом. Tymczasem pojadę ja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK A jaka jest cena biletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:18 jak wyzej, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciulka Re: autobus Warszawa - Łuck 18.01.07, 13:02 No więc jaka jest cena biletu? Mam przodków z okolic Równego nie wiem, czy opłaca się jechać autobusem, czy lepiej samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.chello.pl 20.01.07, 16:09 Również interesuje mnie cena biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: autobus Warszawa - Łuck IP: *.plock.mm.pl 23.01.07, 12:52 Bilet z Warszawy do Łucka to jakieś 60 zł., natomiast z Łucka do Równego jakieś 20 hrywien a może mniej , dokładnie nie wiem,. A zdecydowanie bardziej opłaca się jechac autobuse. Odjeżdżają z dworca zachodniego,napewno.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś