kicior99 19.03.10, 17:03 Moim zdaniem słuszna decyzja. Od pewnego czasu była to atrapa, brak pomysłu na jego prowadzenie, wyssana z palca punktacja, brak jakichkolwiek nowych inicjatyw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortart Re: Zamknięcie blogfroga 19.03.10, 20:17 Miałem codziennie wejscia z BlogFroga zatem ktoś z tego korzystał, komuś to się przydawało. Co innego BlogSport czy Biznews te faktycznie były martwe. Szkoda BlogFroga i szkoda mechanizmu oceniania, mam nadzieję, ze Blox wymyśli jakiś swój system ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
radzido Re: Zamknięcie blogfroga 19.03.10, 20:31 fortart napisał: > mam nadzieję, ze Blox wymyśli jakiś > swój system ocen. A właściwie po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
irytek05 Re: Zamknięcie blogfroga 19.03.10, 21:30 Radzido, to pewnie nawyk szkolny, nie dla siebie tylko dla oceny Odpowiedz Link Zgłoś
fortart Re: Zamknięcie blogfroga 20.03.10, 20:57 Dla informacji zwrotnej. Taki komentarz tylko szybki i liczbowy. Oceny są potrzebne by wiedzieć co polepszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Zamknięcie blogfroga 20.03.10, 23:51 fortart napisał: "Oceny są potrzebne by wiedzieć co polepszyć." To jak mam przykładowo pięć gwiazdek, to co mam polepszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rozieblox Re: Zamknięcie blogfroga 27.03.10, 09:35 Jeśli komuś zależy tylko na informacji zwrotnej (ocenie), to całkiem niezłe jest outbrain. Robi co ma robić, a sprowadza się IIRC do jednej wklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Zamknięcie blogfroga 20.03.10, 22:36 Jednak szkoda, było trochę wejść i wysoki PR na wizytówce do danej strony...Ciekawe ile by chciała agora za ten serwis?,,, Odpowiedz Link Zgłoś
eela Ślady po blogfrogu 26.03.10, 19:30 Po bannerach na wąskiej szpalcie zostały puste miejsca, szerokie pasy. Jak się tego pozbyć? Przesunął się tez napis Zakładki - wlazł w Archiwum. Jak to poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Ślady po blogfrogu 26.03.10, 22:44 Nie widać żadnych szerokich pasów a co do zakładki to wrzuć z css co masz w poleceniu #zakladki Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ślady po blogfrogu 27.03.10, 00:02 Widać puste miejsca tu, gdzie kiedyś były banerki blogfroga - miedzy banneren Bazaru rowerów a ilościa akualnie czytających blog i między nim a "Szukaj" są szerokie puste pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
eela ps. 27.03.10, 00:05 Między pozostałymi bannerami jest stała odległośc wszędzie. Tutaj dochodzi dodatkowo szerokośc nieistniejących blogfrogów Odpowiedz Link Zgłoś
lukasziwanek Usuńcie kod 27.03.10, 12:12 Wystarczy po prostu usunąć kod blog froga, który musieliście mieć wklejony, bo bez tego by wam nie działał. Zakładka Ustawienia, potem boczna szpalta i z pola na dodatkowy HTML usunąć kod. Odpowiedz Link Zgłoś