Gość: ke-ka-ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:05 Co to takiego RSS? Dlaczego z bloga mogę na to wejść i jest tam cały kod? Każdy użytkownik może to przeczytać...Jak się tego, w razie potrzeby, pozbyć ze strony głównej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate.is.great no tak 18.01.05, 18:21 ale jak to uruchomić? zakładam, że link 'rss' wyciągnięty na front nie ma za zadanie służyć informacją jak wygląda 'drzewo dokumentu', tylko umożliwić dodanie kanału do listy subskrybowanych. no ale jak? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikarz007 Re: no tak 22.01.05, 09:50 Przyznam się - nie znam się na tym. Mimo wszystko, przy komputerze zawsze i wszystko robię na zasadzie prób i błędów. No i tutaj doszedłem do tego, jak należy postępować. Korzystam z WIADOMKA. Już Ci mówię, jak zrobiłem. Kliknąłem w ten link RSS, skopiowałem adres (to u góry - .....) i wkleiłem to jako źródło dla nowego kanału. Poskutkowało. Spróbuj tak... Pozdrawiam... i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hiena.mx Re: no tak 25.01.05, 23:10 W Thunderbirdzie nowy kanal RSS dodaje sie tak samo latwo jak i nowy kanal grupy dyskusyjnej. W przegladarce Firefox RSS sa nawet automatycznie wykrywane przez przegladrke i wystarczy jedno klikniecie aby je "zassac" Odpowiedz Link Zgłoś