Dodaj do ulubionych

Edytor zaawansowany

18.07.05, 11:49
W Operze nie pojawia się edytor zaawansowany, mimo, że jest w aktualnych ustawieniach.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Edytor zaawansowany 21.07.05, 17:42
      Wróci edytor czy nie? Mam korzystać z dwóch przeglądarek?
      • mpieck Re: Edytor zaawansowany 21.07.05, 23:50
        Napisałaś "Wróci", tzn. sugerujesz, że kiedyś działał pod Operą? Autor HTMLArea
        2.0 twierdzi, że edytor działa tylko pod IE i Mozillą/FF i tego się trzymajmy.
        • eela Re: Edytor zaawansowany 22.07.05, 00:04
          Nic nie sugeruję. Wydawało mi się, że edytor jest bardziej wszechstronny i Opera nie jest dla niego zaporą ogniową smile. Korzystam cały czas z edytora prostego. Kilka dni temu ktos narzekał na brak "OK" w zaawansowanym i chciałam to sprawdzić. No i okazało sie, że Opera to za wysokie progi smile.
          • Gość: ursys Re: Edytor zaawansowany IP: *.krak.tke.pl 29.07.05, 16:24
            A po H takie strony robić co nie dzialają w najpopularniejszych przeglądarkach jakimi są Opera, Firefox no i niestety IE(tyle że w IE, czyli najmniej praktycznej przeglądarce wszystko działa:/). Używam Opery i w wielu serwisach nie można w pełni korzystać ze wszystkich usług. Gazeta.pl nie jest wyjątkiem. Na przykład Onet.pl też jest robiony pod IE, a blogi tam są i tak jakieś za bardzo wydumane(ale tam nawet w Firefoxie się nie da wszystkiego zrobić). Wogóle to po co takie strony udostępniać skoro nie są dostosowane do potrzeb użytkowników? Hę? Przecież skoro dużo ludzi używa już Firefoxa i Opery to strony powinny działać jednakowo dobrze w obu programach uncertain
            • nocnylot Re: Edytor zaawansowany 02.08.05, 04:02
              Bo Opera to najwiekszy badziew pod sloncem! Uzywalem jej przez ponad rok i do
              tej pory tego zaluje. Jesli jestes anty Microsoft to przesiadz sie na FF i
              zobaczysz jaki swiat jest piekny...
              nl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka