przekrojone_kiwi 28.01.07, 15:25 Czym to się właściwie różni? Statystyki pokazują wszystkie wejścia na bloga? Plus z jakiej strony...I to cała różnica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: statystyki a licznik odwiedzin 28.01.07, 23:34 Statystyki - wejścia poprzez linki. Licznik - zapewne wszystkie wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: statystyki a licznik odwiedzin 31.01.07, 03:42 ols napisał: > Statystyki - wejścia poprzez linki. Licznik - zapewne wszystkie wejścia. To ja mam konkretne pytanie, bo zgłupiałem Zakładając, ze na statsach bloksowych mam 8 tys dziennie, a na statsach ze stat4u 20 tys. dziennie (ilość unikalnych użytkowników, nie odsłon) to znaczy, ze w rzeczywistości czyta mnie bliżej 10 tys, czy bliżej 20 tys? Czy możliwe jest, ze stat4u nalicza jakieś dziwne wejścia z nie wiadomo skąd i nie wiadomo po co, czy to raczej na blox aż tylu czytelników nie jest zliczanych? Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: statystyki a licznik odwiedzin 31.01.07, 03:46 kominek napisał: Dodam, że przeczytałem wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=8&w=50118787&a=50118787 w którym Kataryna zadała podobne pytanie, ale tam konkretna odpowiedź na dobrą sprawę nie padła Odpowiedz Link Zgłoś
stl Re: statystyki a licznik odwiedzin 31.01.07, 08:17 Bliżej 20 tysięcy, bo statsy bloska zliczają Ci tylko wejścia z innych stron (które linkują do Ciebie) a nie bezpośrednie wejścia. Innymi słowy, jak ktoś wejdzie na Twój blox poprzez wpisanie odpowiedniego adresu na pasku adresowym przeglądarki, wejście odnotuje tylko stat4u. Odpowiedz Link Zgłoś
przekrojone_kiwi Re: statystyki a licznik odwiedzin 31.01.07, 18:47 Właśnie to chciałam wiedzieć. Dziekuję za wszystkie wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś