urszula97 Re: Problem z bloxem? 26.01.09, 20:14 Od pewnego czasu mam problem z edycją mojego bloga,otwierając blogi z bloxa i wpisanie komentarzy graniczy z cudem.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mery Re: Problem z bloxem? 28.01.09, 13:39 Jakieś konkrety? Co dokładnie się dzieje? Komunikaty, które Ci się pokazują? Poproszę o więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula97 Re: Problem z bloxem? 28.01.09, 15:36 Bardzo a bardzo długo czekam na otwarcie się blogów z bloxa a komentarz to tragedia,piszę i nie moge się doczekać aby mój wpis sie dopisał do blogu z bloxa.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Problem z bloxem? 28.01.09, 16:54 Opis wskazuje na problemy po stronie twojego dostawcy internetu, spróbuj się z nim skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Problem z bloxem? 28.01.09, 18:36 Ja też mam czasem takie problemy z otwarciami i to nie wina dostawcy...! Odpowiedz Link Zgłoś
urszula97 Re: Problem z bloxem? 08.02.09, 20:32 W dalszym ciągu mam problem,o ile moj blog NIESFORNEDRUTY da się otworzyć to wpis jest niemożliwy.Na inne blogi z bloxa też nie potrafię wejść.Proszę o ponowne sprawdzenie tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Problem z bloxem? 08.02.09, 23:31 Albo masz WYJĄTKOWEGO pecha i akurat zawsze trafiasz na momenty, kiedy Blox ma problemy, albo (co znacznie bardziej prawdopodobne) problem leży po twojej stronie. Wyczyść pliki tymczasowe w przeglądarce, jeśli to nie pomoże - wypróbuj inną. Sprawdź, czy w jakiś sposób nie zablokowałaś sobie dostępu do Bloksa (programami do kontroli rodzicielskiej albo firewallem). Wreszcie - jeśli i to zawiedzie - skontaktuj się z dostawcą internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Problem z bloxem? 08.02.09, 23:39 Tak BTW: dzisiaj popołudniu chyba cała Agora miała problemy, bo i na bloxa, i na forum i na same artykuły dostać się było ciężko. Awaria czy remanent? (Na inne strony w tym samym czasie wchodziłem bez problemu). Odpowiedz Link Zgłoś