Gość: Andy IP: *.stk.vectranet.pl 24.03.08, 14:19 Proszę o poradę. Co trzeba zobaczyć w tych krajach w czasie 10-12 dniowej wycieczki objazdowej samochodem? Bardziej interesuje mnie przyroda niż muzea. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niemamweny2 Re: Litwa-Łotwa-Estonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 16:01 mnie się podobała mierzeja i wybrzeże kurlandzkie bez Palangi i Jurmali (Kolka też nic specjalnego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjak Re: Litwa-Łotwa-Estonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 20:33 W okresie letnim planuję wyjazd do Tallina samochodem. Interesują mnie koszty paliwa /gaz, diesel/ oraz koszty noclegu na Litwie, bo ok.1100km nie da się przejechać w ciągu dnia, a wogóle to nie ma sensu pędzić tylko podróżować turystycznie. Może jest ktoś zorientowany jak z wymianą walut. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemamweny Re: Litwa-Łotwa-Estonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:39 mnie się najlepiej wymieniało pieniądze w bankomatach (z uwagi na opłaty manipulacyjne- zgodnie z zasadą raz a dobrze).Ceny paliw i gazu ciut niższe były niż w Polsce.W Estonii jeszcze nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
cabio Re: Litwa-Łotwa-Estonia 29.03.08, 18:52 Mieszkam na Litwie i moge w pytaniach pomoc.Ceny paliw 2008.03.28 Olej 3.80lt 95 3.50lt Gaz 1.70lt. Odpowiedz Link Zgłoś
mj.agh Re: Litwa-Łotwa-Estonia 06.08.08, 13:31 W zeszłym roku jeździliśmy po tych krajach przez 3 tygodnie i uważamy, że i tak nie wszystko zobaczyliśmy. Trochę ciężko ścisnąć tyle w 10-12 dni. Proponuje na początek jakikolwiek polski przewodnik, wybrać mniej więcej czym jesteście zainteresowani a potem modyfikować plan podróży w oparciu o informatory z biur informacji turystycznej. W każdej informacji turystycznej w tych krajach dostaniecie bezpłatne mapki regionu, kraju i łączną Litwa+Łotwa+Estonia z zaznaczonymi, pokazanymi na zdjęciach i opisanymi najważniejszymi atrakcjami turystycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś