Dodaj do ulubionych

Liberec prośba o info

IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 09.08.11, 19:57
Wybieramy się na długi weekend do Babylonu w Libercu i zastanawiam się czy wykupić obiady i kolacje w hotelu, czy może lepiej zjeść gdzieś w restauracji. Czy możecie polecić właśnie sprawdzone knajpki w Libercu.
Obserwuj wątek
    • kmieta77 Re: Liberec prośba o info 27.12.15, 12:18
      Witam nie wiem czy komus to pomoze ale mam nadzieje.Wlasnie wrocilismy z hotelu babylon w libercu i postanowilem ze bede pisal i odpisywal kazdemu zeby tylko tam nie pojechal.Pojechalismy na swieta z wigilia uroczysta jak zapewnil opis wrazenie poczatkowe nie zle duzy i czysty a ze zwiedzamy duzo mamy porownanie WIEC EUROPA BEDZIE DOBRZE atu klops totalny do rozmiaru i bladzenie sie nie czepiam bo jest ogromny lecz logistyka i oznaczenie jest totalnie nie widoczne pierwsze conas spotkalo to obiado kolacja do ktorej do popicia dostajesz tylko wode jestesmy z dziecmi wiec popicie frytek czy kapusty zamazanej woda grozie nie pszespana noca wiec do baru za pieniadze a tu kicha o karcie zapomnij a euro nie przyjmujemy wiec do recepcji zamienic a recepcja kilometr dalej wracasz z korona a kelnerki mowia ze one juz sprzataja i trzeba sie zbierac tragedia Dzien drugi sniadanie jest kawa i napoje z automatu troche szynki i naodpierdziel pociachane wazywa nagle tata!!!! platki na mleku lece do dzbana a tam co pusto wiec prosze o dolanie goracego mleka i po 15 min ja sie zagotowalem bo ludzi bylo malo wiec kelnerki mogly kontrolowac sytuacje wiec gdy dostalem mleko musiale jesc w locie bo znowu zaczeli sprzatac ze stolow dodam ze na kazde sniadanie bylo to samo.O.K WIGILIA UROCZYSTA!!!!!!! plastry poledwicy z grilowana gruszka i burakiem a do stolu podaja na talezyku do ciasta trzy plasterki sopockiej polanej sosem pieczeniowym i plasterek buraka nie wiedzialem co z tym zrobic bo wygladalo to jak danie w pudle no to dalej zupa ala szczawiowa albo zurek ciezko powiedziec byla tak kwasna ze sie nie dalo zjesc pozniej danie glowne karp lub indyk do wyboru wzielismy i to i to mieso i ryba o.k ale z salatka kartoflana z warzywami !!!! no deser MINI PAMPUCHY Z SOSEM WANILIOWYM a tu co normalne paczki tylo malutki polane budyniem i po wigili!!!!! ZAPOMNIALEM pochwalic kelnera ktorego poprosilismy o zapalenie swiec po spalenie knotow stwierdzi ze sie nie da i poszedl masakra UWIEZCIE DALO SIE!!!ale najlepsze bylo sniadanieostatnie gdy zjechalo sie wiecej gosci ludzie przyszli i jedli na stojaco bo brakowalo miejsca i krzesel dopiero gdy pare osob sie upomnialo otwozyli druga sale a na nerwy woda GRATIS!!!!! KOLO EUROPY TO ONI NIE SPALI A KOLO 4 GWIAZDEK NIE PRZELATYWALI baseny i iq atakcje super widac juz zuzycie i brak napraw biezacych ale jest tego tak duzoze wady sie rozmywaja OPINIA MOJA nie warto tam jechac u nas mamy ladniejsze miejsca i cie szanuja a jak jest pare zloty wiecej termy austria albo gdzie kolwiek indziej jezeli kogos to interesuje za trzy doby z dziecmi dalismy 530 euro i przyjeli bez "smieniania na koruny"SZCZERZENIE POLECAM A JEZDZIMY DUZO I MAM POROWNANIE
      • Gość: Andrzej Re: Liberec prośba o info IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.15, 22:55
        Ja cie pie.......ę ,ale kołomyja.kmieta77 czytałeś/aś to co nabazgroliłeś/aś. Zero stylistyki,interpunkcji ,polskich znaków.Nie wiadomo kiedy kończy się zdanie i zaczyna drugie.
        To tak za karę ,chyba tak Was potraktowano. Do Czech nie jeżdzi się na Święta kościelne, chyba ,że jest się tak jak Czesi ateistami ,bo nie sposób zaznać tam jakiejkolwiek tradycji ,której tam wcale, to na dodatek jest się traktowanym po macoszemu.
        O kolacji wigilijnej nie komentuje, ale powiem ,że jakby mogli to postawili by na stół tłuste"Kolano" czyli ociekającą z tłuszczu golonkę i kufel piwa.
    • jusytka Re: Liberec prośba o info 15.01.16, 22:22
      No cóż, chyba mało w hotelach bywałeś W opcji HB zwykłe nie ma wcale picia w cenie ! No chyba, że jest to opcja HB + Poczytaj sobie na ten temat lub spytaj innych Dziwi mnie, że woda była!
    • jusytka Re: Liberec prośba o info 15.01.16, 22:31
      Byłam w Babilonie kilka razy, polecam dla rodzin z dziećmi z uwagi na atrakcje w cenie Aquapark, Iqpark i lunapark Są też znaczące zniżki dla dzieci My korzystaliśmy tam tylko ze śniadań W Babilonie jest kilka restauracji do wyboru, wejdź na ich stronę i poczytaj Jest też taka z dość bogatym bufetem Do centrum Liberca też nie jest daleko, a tam również mnóstwo restauracji, szczególnie w Galerii handlowej i na Starym Mieście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka