lisia312 15.02.12, 21:07 No dobra, nie Polgar, to może Szombathely? Był ktoś? Napiszcie, proszę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Szombathely 15.02.12, 23:30 Ja byłem z wizytą. Mieszkaliśmy w Bukfurdo. Szombathely jest ładnym, zadbanym miastem. Przy obwodnicy hipermarkety. W centrum strefa dla pieszych i liczne zabytki, dla dzieci McDonald Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Szombathely 16.02.12, 17:57 dobra, jak Bukfurdo, to napisz gdzie mieszkaliście i jakie baseny? Kampingi na kąpielisku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Szombathely 16.02.12, 23:24 Mieszkaliśmy w hotelu Caramell, fajny, jeden basen w środku, drugi mały na zewnątrz, w cenie sauna, tepidarium, itp., bardzo dobre jedzenie, bardzo fajnie wyposażone pokoje. Cena jak na te warunki bardzo dobra, tylko zależy, z kim się jedzie. My płaciliśmy 600 euro na tydzień, noclegi, śniadania, obiady i kolacje, 2+2, poznani ludzie z Warszawy płacili za to samo 4000 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Szombathely 16.02.12, 23:27 Baseny lecznicze i rekreacyjne w Bukfurdo są jakiś kilometr od hotelu, byliśmy tam raz, ogromny kompleks, sporo ludzi. Obok części uzrowiskowej Bukfurdo jest miejscowość Buk, kilakl tysięcy mieszkańców, sporo kwater i pensjonatów, bank, sklepy, stragany, sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Re: Szombathely IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.12, 20:14 Dla dzieci McDonald - wtf??? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Szombathely 16.02.12, 23:31 Life is brutal - dzieci i McDonald stanowią parę. Można nie lubić McDonalda, ale to jak walka z wiatrakami. Raz na miesiąc wizyta w tym przybytku nie zaszkodzi. Co innego żywienie się regularne, tu skutki mogą być niedobre Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Szombathely 23.08.12, 18:07 no i wróciłam. Bez rewelacji. Ładne miasto- centrum. Kąpieliska już takie sobie, jak dla nas woda za chłodna. Niby miało być 34 st, było góra 30 i to na termalnym. Na kampingu druga niespodziewajka brak kuchni w bungalowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Szombathely 24.08.12, 09:10 byliśmy 2 razy na kąpielisku w Bukfurdo, fakt wody fajne, ale luuuuuudzi. Stanowczo wolę pipidówy jak Turkeve ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Szombathely 24.08.12, 17:21 Ludzi tam dużo, fakt, nie wiem, skąd oni się tam biorą, bo w samym Buk jest spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś