bea345 22.04.12, 19:37 witam wybieram się z dziećmi na przerwę majową do Bojnic na Słowacji. Może ktoś ma jakiś fajny namiar na noclegi? Co robić z dziećmi 3 i 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszczur Re: Bojnice-Slowacja? IP: *.toya.net.pl 23.04.12, 13:51 Z noclegami może być problem ponieważ od 27 kwietnia do 8 maja odbywa się w zamku Festiwal Duchów. Noclegi znajdziecie nieopodal w miejscowości Prievidza . Dla dzieci jest ZOO, Basen i oczywiście zamek, a że jest festiwal to tylko dodatkowa atrakcja. strona zamku - www.bojnicecastle.sk/ strona pensjonatu - www.penzionorion.sk Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Bojnice-Slowacja? 23.04.12, 20:02 my byliśmy tutaj ; www.asso.wit.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: Bojnice-Slowacja? IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 19:42 Oczywiście zoo - pół dnia z głowy. Z kąpieliskiem bym uważała - sprawdź, czy na pewno w maju będzie otwarte - W Bojnicach byłam 3 lata temu w maju - z nastawieniem na baseny, a tu... zamknięte były! I jak się dzieciom wytłumaczyć? A nocowałam tu: www.druzba.sk/index.php?dr=5 , warunki bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
bojnice Re: Bojnice-Slowacja? 26.04.12, 15:06 Czynny jest basen dla dzieci w kupelach w domu Banik, pokazy sokolników, muzeum prawieku, duchy na zamku, ZOO - jak dla dzieci to chyba starczy. Jak wiem to jest juz mało miejsc w dobrych pensjonatach. Są miejsca w www.penzionteddy.sk/sluzby.htm polecam moją stronę www.bojnice-termal.com ( tu juz nie ma miejsc) Jak masz pytania śmiało dzwoń lub pisz. Odpowiedz Link Zgłoś