Dodaj do ulubionych

wróciłem z Węgier służę pomocą

IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.12, 18:02
jeżeli macie pytania a bede w stanie odpowiedziec pytajcie byłem samochodem z rodzinka 2+2 w ciemno
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 18:51
      Hej my wybieramy się 18.08 też w 4 . Mam pytanie ile kieszonkowego potrzebujemy jadąc na tydzień / w planach baseny /Eger i Mesokovesd/ żywimy się sami i coś dokupimy na miejscu. Co lepiej zbrac euro czy forinty?
      • Gość: jarcol74 Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.12, 19:37
        odpowiem tak zabierajac cos jedzenia z Polski i tam dokupujac pieczywo nie stracicie duzo chleb taki ich jak bułka ok 1kg kosztuje w sklepie ok 300 forint tanie sa pomidory i warzywa nie wiem jak tam z wstepami na baseny bo tam nie byłem obiad na cztery osoby 2+2 około 5tys forint osobiscie brałem i forinty i euro ale powiem ze bardziej sie opłaca wypłacac na miejscu forinty z bankomatu taniej wychodzi euro nalezy zabrac na winiety i na paliwo zeby zatankowac na słowacji choc i to nie koniecznie bo winiety mozna kupic w polsce za złotówki
    • Gość: FW Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.12, 01:58
      Chcielibyśmy w takim razie zaprosić na Forum Węgierskie. Bardzo cenimy tam sobie chęć pomocy!

Pozdrawiamy! :)
    • Gość: Mateusz Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.nowysacz.vectranet.pl 02.08.12, 14:20
      Bardzo proszę o pomoc,gdzie warto na namioty? hm gdzies w poblizu egeru moze...,zeby nie było drogo i daleko do basenow,blisko sklepow :) tak na 3,4 dni,samochodem :)
      • Gość: Krystyna Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.skarzysko.vectranet.pl 03.08.12, 23:59
        Byliśmy w Mezőkövesd -Zsory. Wstęp na baseny od lipca zdrożał. Ale można kupić bilety w recepcji campingu -1400 ft. Kwatery prywatne 2- 3000 ft za osobę, ale przeciętnie ok 2500. Baseny są fantastyczne, szczególnie dla dzieci, ale nie tylko. Wody lecznicze szczególnie dobre na schorzenia reumatyczne. Kamping i baseny są osobno.
        W Bogaczu obok basenów na tym samym terenie jest camping, a samo wejście na baseny (gdy wynajmuje się kwaterę) jest sporo tańsze. Podobnie jest w Hajdunanas.
        • Gość: ewa Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 14:29
          Czy to znaczy że ceny z ich strony są nieaktualne jest tam bilet rodzinny za 5200 /na 2+2 /, a wyżywienie na basenach w jakiej cenie i co dobrego można tam kupić?
        • Gość: hektor750 pytanko IP: *.Netcominternet.pl 11.08.12, 17:07
          chce z zona i 2 dzieci odwiedzic wegry interesuja mnie ciekawe miejsca moze balaton jakies fajne termy , budapeszt . co radzisz .jak z kwaterami ile kosztuja kazda informacja jest dla mnie cenna z gory dziekuje pozdrawiam
    • Gość: hektor750 pytanko IP: *.Netcominternet.pl 11.08.12, 17:02
      chce pojechac z zona i dwojka dzieci na wegry nigdy tam nie bylem jak nocleg , dokad radzisz pojechac i ile kosztuje nocleg . mysle o balatonie lub o fajnych termach moze odwiedzilbym budapeszt kazda wskazowka jest dla mnie bardzo cenna z gory bardzo dziekuje
      • Gość: Renata Re: pytanko IP: *.dsl.pool.telekom.hu 15.08.12, 13:11
        Informacje w j. polskim na temat noclegów w Mezőkövesd, kąpieliska termalnego i ciekawych miejsc w okolicy znajdują się na stronie: www.noclegi-pokoje.atw.hu.
    • Gość: anka Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.ghnet.pl 16.08.12, 18:16
      Witam serdecznie,

Prośba o szacunkowy koszt winiet i paliwa. jedziemy z południowej Polski do Hajduszoboszlo, tak więc liczę się z tankowaniem. Czy kartą wyjdzie taniej ?
      • Gość: gnypek Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 18:55
        Cóż, tylko Ty wiesz jaki masz rodzaj paliwa i spalanie. I ile masz km trasy.
        Wątek o winietach jest np. tu i tamże ceny
        forum.gazeta.pl/forum/w,806,137189856,137190528,Re_czy_winiety_sa_obowiazkowe_.html
        A ceny paliw tu www.energy.eu/
        Kartą zwykle korzystniej płacić.
      • Gość: Seber_F Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.zicom.pl 16.08.12, 19:51
        Jak macie parcie na Hajduszo, to jedzcie ale blizej sa fajniejsze miejsca, np. Sostofurdo-Nyiregyhaza. Bylem tu i tu i w Debreczynie w aquaparku i mysle, ze H-lo jest przereklamowane. Jednak zalezy, co czego szuka i jaki ma stan, hmmmm rodzinny :) A skąd jedziecie ?
        • Gość: Monika Noclegi Nyiregyhaza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.08.14, 15:15
          Czy wie ktoś coś na temat domków do wynajęcia w Nyiregyhazie? Jedziemy w 4 osoby dorosłe i jedno 6 letnie dziecko. Gdyby ktoś coś wiedział albo miał sprawdzoną osobę która zajmuje się wynajmowaniem takich domków proszę o kontakt na maila: monika_b22@o2.pl . Pozdrawiam.
          • lisia312 Re: Noclegi Nyiregyhaza 07.08.14, 10:23
            forum.wegierskie.com/S%C3%B3st%C3%B3f%C3%BCrd%C5%91-Nyiregyhaza?page=6
    • Gość: bożena Re: wróciłem z Węgier służę pomocą IP: *.free.aero2.net.pl 13.08.14, 14:08

Trudno znaleść nocleg w ciemno ? Chcę jechać zmężem. Jaki są ceny. Ile zabrać gotówki. Chciałam jechać na tydzień. .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka