Dodaj do ulubionych

Węgry-ile za kwaterę

IP: *.de 30.05.06, 14:51
Chcę pojechać do Egeru/Miszkolca lub w okolice tych miast bez rezerwacji w
polowie czerwca na wekend Boże Cialo.
Ile tam na miejscu zaplacę za pokój 2 osobowy na czystej kwaterze prywatnej?
Pensjonaty są po okolo 40 euro 2 os. ze śniadaniem.Czy kwatery będą dużo
tańsze?
Czy kwaterę znajdę bez problemu??
Będę wdzięczny za poradę,również co do ew. miejscowości.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • niedzwiadka Re: Węgry-ile za kwaterę 12.06.06, 16:22
      Nie wiem, czy moje informacje będą jeszcze przydatne. Za kwatery płaci się
      zdecydowanie mniej. Wychodzi około 30/40 złotych za osobę w naprawdę dobrych
      warunkach. Przynajmniej tak było rok temu,ale ceny wzrastają co rok. Zamiast do
      Egeru proponuję jechać do Bogacsa, jeśli jedziecie samochodem, to droga zajmuje
      bardzo niewiele czasu, do 20 minut. W Bogacsu jest świetny kompleks basenów,
      choć w Egerze lepszy. Jednak ceny są tu znacznie niższe, a warunki podobne.
      Jeśli jednak pozostaniecie przy Egerze, proponuję szukać kwatery daleko od
      rynku, bo tam noclegi są naprawdę drogie, a warunki mogą się trafić nieciekawe.
      • Gość: ron5 Re: Węgry-ile za kwaterę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 06:02
        Dziękują z tą informację,tak się spodziewałem.Na pewno pojadę w te okolice i
        chyba nie do Egeru a do Mezokovesd.Na razie jednak trochę zwątpiłem bo okazuje
        się,że Kraków-Eger to ok.7 godz jazdy(!!!380km)Więc na razie jadę z dzieciakami
        do Oravicy na Słowację a Jak będzie więcej czasu to na Węgry.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka