Dodaj do ulubionych

Apartament w Pradze

27.05.07, 17:07
kto ma sprawdzone namiary????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Lux Re: Apartament w Pradze IP: *.chello.pl 27.05.07, 19:06
      Radisson SAS Alcron Hotel
      STEPANSKA 40
      PRAGUE, 11000
      420-2-22820000

Polecam Executive Suite w stylu Art Deco...
    • Gość: zołza Re: Apartament w Pradze IP: *.skranetcan.pl 28.05.07, 08:09
      Namiary przesłałam na pocztę.
    • joanna.rogala Re: Apartament w Pradze 28.05.07, 16:18
      Bylam u Pani Urszuli D. Polecam
      • doti.z Re: Apartament w Pradze 31.05.07, 15:37
        Jeśli ma być w miarę tanio i fajne warunki to polecam pension Alpin Avion na
        ulicy Budejovickej (dzielnica chyba Pankrac). Pension posiada część starszą i
        nową. W nowej jest extra! fajny dojazd do centrum. Jesli chcecie pić piwko w
        Pradze i nie ma kierowcy to zaraz obok pensionatu jest przystanek metra gdzie w
        kilka minut mozna dostać sie wszędzie. Mówią tam po słowacku i nie ma problemu
        z dogadaniem.
        pozdrawiam
        Dorota
    • doti.z Re: Apartament w Pradze 31.05.07, 15:40
      Budejovicka 673/71 Praga 4
    • doti.z Re: Apartament w Pradze 31.05.07, 15:41
      telefon do nich : +420 261 213 145
      • Gość: Hotelowicz Nie rozumiem Was... IP: *.chello.pl 01.06.07, 08:31
        ... dziewczyna prosi o namiary na APARTAMENTY, a Wy podajecie kontakty do
        jakichs pensjonatow/kwater/Bog_wie_czego?
    • Gość: Emil Re: Apartament w Pradze IP: *.cermat.cz 01.06.07, 08:54
      Może to jakaś terminologia turystyczna,jak jedziesz na wakacje do Grecji,
      Chorwacji itp. to tez proponuja ci apartament, a to nasza kwatera.
      • Gość: Hotelowicz Re: Apartament w Pradze IP: *.chello.pl 01.06.07, 09:12
        Raczej na pewno... ale skoro osoba, ktora temat zalozyla, nie pofatygowala sie
        nawet, aby to wyjasnic (nie mowiac o podziekowaniach dla tych, ktorzy pomogli),
        to zaczynam myslec, iz naprawde chodzi o apartamenty hotelowe, co by mnie nie
        zdziwilo jako ze nasze spoleczenstwo sie bogaci. :D
        • doti.z Re: Apartament w Pradze 01.06.07, 11:03
          Jezusicku! Jeśli ma być apartament to polecam prezydencki w Hiltonie albo w
          Corynthia Tower lub w którymś hotelu w samym centrum. Jeśli chodzi o takie
          apartamenty to nie sądzę żeby osoba zakładająca wątek miała z tym problem. Ja
          dałam namiar na pensjonat o bardzo dobrym standardzie a nie jakąś budę. U nas
          pensjonat kojarzy się ze skromnymi pokoikami i babcią - właścicielką.
          Kochani to jest PRAGA stolica kraju i środek Europy! Tam nic nie jest
          bylejakie! Wawa się nie umywa, z żalem stwierdzę.
    • erina1 Re: Apartament w Pradze 01.06.07, 22:48
      Witam i dziekuje wszystkim za pomoc.Ostatnio nie zaglądałam na forum(podróż służbowa)czytając posty, myśle że nie każdy widzi róznicę pomiędze pensjonatem a apartamentem?Najważniejsza róznica to niezależność całkowita np:Powroty o dowolnej godzinie,przygotowanie posiłku itp poprostu samodzielne mieszkanie na krótki pobyt.Dotychczas korzystałam z usług Interhomu i jestem zadowolona,lecz w ich ofercie obecnie niema wolych terminów w apartamentach w Pradze 1 lub 2 a inne dzielnice mnie nie interesują:( i nadal poszukuje apartamentu w Pradze...
      pozdrawiam
      • doti.z Re: Apartament w Pradze 02.06.07, 08:32
        jeśli chodzi o mnie to widzę różnicę w apartamencie a zwkłym pokoju. Trzeba
        było dodać o co chodzi dokładnie bo większości ludziom apartament kojarzy się z
        hotelowym.
        tak to jest jak się nie uszczególnia.
        pozdro
        Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka