erina1 27.05.07, 17:07 kto ma sprawdzone namiary???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lux Re: Apartament w Pradze IP: *.chello.pl 27.05.07, 19:06 Radisson SAS Alcron Hotel STEPANSKA 40 PRAGUE, 11000 420-2-22820000 Polecam Executive Suite w stylu Art Deco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Apartament w Pradze IP: *.skranetcan.pl 28.05.07, 08:09 Namiary przesłałam na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.rogala Re: Apartament w Pradze 28.05.07, 16:18 Bylam u Pani Urszuli D. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
doti.z Re: Apartament w Pradze 31.05.07, 15:37 Jeśli ma być w miarę tanio i fajne warunki to polecam pension Alpin Avion na ulicy Budejovickej (dzielnica chyba Pankrac). Pension posiada część starszą i nową. W nowej jest extra! fajny dojazd do centrum. Jesli chcecie pić piwko w Pradze i nie ma kierowcy to zaraz obok pensionatu jest przystanek metra gdzie w kilka minut mozna dostać sie wszędzie. Mówią tam po słowacku i nie ma problemu z dogadaniem. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
doti.z Re: Apartament w Pradze 31.05.07, 15:41 telefon do nich : +420 261 213 145 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelowicz Nie rozumiem Was... IP: *.chello.pl 01.06.07, 08:31 ... dziewczyna prosi o namiary na APARTAMENTY, a Wy podajecie kontakty do jakichs pensjonatow/kwater/Bog_wie_czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Apartament w Pradze IP: *.cermat.cz 01.06.07, 08:54 Może to jakaś terminologia turystyczna,jak jedziesz na wakacje do Grecji, Chorwacji itp. to tez proponuja ci apartament, a to nasza kwatera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelowicz Re: Apartament w Pradze IP: *.chello.pl 01.06.07, 09:12 Raczej na pewno... ale skoro osoba, ktora temat zalozyla, nie pofatygowala sie nawet, aby to wyjasnic (nie mowiac o podziekowaniach dla tych, ktorzy pomogli), to zaczynam myslec, iz naprawde chodzi o apartamenty hotelowe, co by mnie nie zdziwilo jako ze nasze spoleczenstwo sie bogaci. :D Odpowiedz Link Zgłoś
doti.z Re: Apartament w Pradze 01.06.07, 11:03 Jezusicku! Jeśli ma być apartament to polecam prezydencki w Hiltonie albo w Corynthia Tower lub w którymś hotelu w samym centrum. Jeśli chodzi o takie apartamenty to nie sądzę żeby osoba zakładająca wątek miała z tym problem. Ja dałam namiar na pensjonat o bardzo dobrym standardzie a nie jakąś budę. U nas pensjonat kojarzy się ze skromnymi pokoikami i babcią - właścicielką. Kochani to jest PRAGA stolica kraju i środek Europy! Tam nic nie jest bylejakie! Wawa się nie umywa, z żalem stwierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
erina1 Re: Apartament w Pradze 01.06.07, 22:48 Witam i dziekuje wszystkim za pomoc.Ostatnio nie zaglądałam na forum(podróż służbowa)czytając posty, myśle że nie każdy widzi róznicę pomiędze pensjonatem a apartamentem?Najważniejsza róznica to niezależność całkowita np:Powroty o dowolnej godzinie,przygotowanie posiłku itp poprostu samodzielne mieszkanie na krótki pobyt.Dotychczas korzystałam z usług Interhomu i jestem zadowolona,lecz w ich ofercie obecnie niema wolych terminów w apartamentach w Pradze 1 lub 2 a inne dzielnice mnie nie interesują:( i nadal poszukuje apartamentu w Pradze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doti.z Re: Apartament w Pradze 02.06.07, 08:32 jeśli chodzi o mnie to widzę różnicę w apartamencie a zwkłym pokoju. Trzeba było dodać o co chodzi dokładnie bo większości ludziom apartament kojarzy się z hotelowym. tak to jest jak się nie uszczególnia. pozdro Dorota Odpowiedz Link Zgłoś