zach7 09.07.07, 15:22 Ma ktoś namiary na jakieś kwatery w dobrym standardzie? No i żeby nie były 596795684 kilometrów od basenów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Zalakaros 09.07.07, 15:24 www.herkulesexpress.pl/wegry/zalakaros/index.php?op=4 tylko to znalazłam, ale pewnie byłeś na tej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebasebaseba Re: Zalakaros 11.07.07, 12:11 Korzystałem z tego biura - apartamenty Kati B, bardzo dobty standart, a do basenów niedaleko. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 11.07.07, 15:10 znalazłem jeszcze takie coś www.zalakaros.info.hu Oferta duza , tylko że mało kto ma kontakt w języku angielskim. węgierski i niemiecki. Może cosik wybiorę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der Reisende Re: Zalakaros IP: *.centertel.pl 12.07.07, 17:28 zach7 napisał: > tylko że mało kto ma kontakt w języku angielskim. węgierski i > niemiecki. Sorry, ale Węgry to strefa niemieckojęzyczna. Tak było zawsze, tak jest obecnie i tak jeszcze długo będzie (o ile w ogóle kiedykolwiek ulegnie to zmianie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:52 Szukaj tutaj: www.karosinfo.hu Bogata oferta apartamentów. Korzystalismy nie raz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 14.07.07, 17:33 Witaj:) Skoro już przeszłaś wybieranie apartamentu to być może po prostu mi coś polecisz? Nie to ,żebym był zbyt wygodny ;) ale moze akurat wiesz ktory był naprawdę fajny. Poszukuję czegoś w cichym miejscu, koniecznie na parterze , tak żebym mógł uspić dziecko a samemu pójść do jakiegoś ogródka,ale żebym córcię słyszał.Jadę już za tydzień :) Pojadę na noc zeby mi się dziecko nie męczyło, ale jak dojadę na rano to sam będę padnięty, więc w sumie to najlepiej byłoby mieć cosik zarezerwowane mailem np. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:04 :-) Proszę: www.karosinfo.hu/szalai/nemet.html www.info-zalakaros.hu/index2.htm www.karosinfo.hu/katihaus/index.html Szczególnym sentymentem darzę tą ostatnią ofertę, u "Kati". Rewelacja, no i parter :-), no i dla dzieciatka np. huśtaweczka i paskownica i inne hopsasy na podwórku. A gospodyni CZARUJĄCA :-). Mam nadzieję, że wszyscy w/w są "wolni" Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 16.07.07, 14:57 Pomocna z Ciebie osoba madziaromaniaczka :) Wysłałem maila do Kati, skoro dażysz ich takim sentymentem.Zresztą fotki wyglądają faktycznie super. Mam nadzieję ,że odpiszą mimo ze naskrobałem po angielsku. Pozdrawiam z grodu Kraka. Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 16.07.07, 22:28 ups.... nie mają miejsc w tym terminie pod adresami które mi podałaś, chyba nie ma takiej opcji, zebym pojechał w ciemno i nic nie znalazł? Bo żona już panikuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:37 Spokojnie, będzie ok_cos się trafi. Hmmm,faktycznie, my wcześniej rezerwowalismy cosik ;-)z karosinfo. Miej przygotowany,na kartce,tekst z zapytaniem o nocleg i o cenę W JEZYKU NIEMIECKIM. To sie przydaje, bowiem wiekszośc starszych osób tym językiem posługuje sie. Powodzenia raz jeszcze :-). Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 17.07.07, 15:21 Nio... :) ktoś się odezwał. 1300 metrów do basenów, ale przynajmniej jest miejsce. 28 Euro za rodzine 2+1 to chyba spoko w scisłym sezonie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:33 no, raczej w górnej granicy. Cena za apartament rozumiem, nie za pokój+ łazienka, tylko z używalnością kuchni.Puśc link, zobaczę w której dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
zach7 Re: Zalakaros 18.07.07, 14:05 www.zalakaros.info.hu/doina/ Bardzo proszę. No cały apartament. Wygląda całkiem całkiem. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Poza tym tylko z niego mi odpisali. Jest w końcu połowa lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:17 eeeeeeeeeeee. No bardzo pikne :-). Bravo. Już zlokalizowałam Waszą uliczkę "Hegyalja" ;-). W pobliżu, po tej samej stronie, przy głównej ulicy, idąc w kierunku basenów, jest cukiernia z pysznymi lodami i łakociami ( to info dla dzieciatka :-.). Bawcie sie dobrze. I niech to brzmi np. keszelemeklekusz :-))). Odpowiedz Link Zgłoś