09.07.07, 15:22
Ma ktoś namiary na jakieś kwatery w dobrym standardzie? No i żeby nie były
596795684 kilometrów od basenów :)
Obserwuj wątek
    • zach7 Re: Zalakaros 09.07.07, 15:24
      aha no i koniecznie z jakimś ogródkiem :)
    • rodzynia Re: Zalakaros 09.07.07, 15:24
      www.herkulesexpress.pl/wegry/zalakaros/index.php?op=4
      tylko to znalazłam, ale pewnie byłeś na tej stronie :)
      • sebasebaseba Re: Zalakaros 11.07.07, 12:11
        Korzystałem z tego biura - apartamenty Kati B, bardzo dobty standart, a do basenów niedaleko.
        Pozdro...
        • zach7 Re: Zalakaros 11.07.07, 15:10
          znalazłem jeszcze takie coś www.zalakaros.info.hu
          Oferta duza , tylko że mało kto ma kontakt w języku angielskim. węgierski i
          niemiecki. Może cosik wybiorę :)
          • Gość: Der Reisende Re: Zalakaros IP: *.centertel.pl 12.07.07, 17:28
            zach7 napisał:

> tylko że mało kto ma kontakt w języku angielskim. węgierski i
            > niemiecki.

Sorry, ale Węgry to strefa niemieckojęzyczna. Tak było zawsze, tak jest obecnie
            i tak jeszcze długo będzie (o ile w ogóle kiedykolwiek ulegnie to zmianie).

• Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:52
              Szukaj tutaj: www.karosinfo.hu
              Bogata oferta apartamentów. Korzystalismy nie raz. Powodzenia
              • zach7 Re: Zalakaros 14.07.07, 17:33
                Witaj:) Skoro już przeszłaś wybieranie apartamentu to być może po prostu mi coś
                polecisz? Nie to ,żebym był zbyt wygodny ;) ale moze akurat wiesz ktory był
                naprawdę fajny. Poszukuję czegoś w cichym miejscu, koniecznie na parterze , tak
                żebym mógł uspić dziecko a samemu pójść do jakiegoś ogródka,ale żebym córcię
                słyszał.Jadę już za tydzień :)
                Pojadę na noc zeby mi się dziecko nie męczyło, ale jak dojadę na rano to sam
                będę padnięty, więc w sumie to najlepiej byłoby mieć cosik zarezerwowane mailem
                np. Pozdrowionka
                • Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:04
                  :-) Proszę:
                  www.karosinfo.hu/szalai/nemet.html
                  www.info-zalakaros.hu/index2.htm
                  www.karosinfo.hu/katihaus/index.html
                  Szczególnym sentymentem darzę tą ostatnią ofertę, u "Kati". Rewelacja, no i
                  parter :-), no i dla dzieciatka np. huśtaweczka i paskownica i inne hopsasy na
                  podwórku. A gospodyni CZARUJĄCA :-).
                  Mam nadzieję, że wszyscy w/w są "wolni"
                  Miłego pobytu.
                  • zach7 Re: Zalakaros 16.07.07, 14:57
                    Pomocna z Ciebie osoba madziaromaniaczka :) Wysłałem maila do Kati, skoro
                    dażysz ich takim sentymentem.Zresztą fotki wyglądają faktycznie super. Mam
                    nadzieję ,że odpiszą mimo ze naskrobałem po angielsku. Pozdrawiam z grodu
                    Kraka.
                    • zach7 Re: Zalakaros 16.07.07, 22:28
                      ups.... nie mają miejsc w tym terminie pod adresami które mi podałaś, chyba
                      nie ma takiej opcji, zebym pojechał w ciemno i nic nie znalazł? Bo żona już
                      panikuje :)
                      • Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:37
                        Spokojnie, będzie ok_cos się trafi.
                        Hmmm,faktycznie, my wcześniej rezerwowalismy cosik ;-)z karosinfo.
                        Miej przygotowany,na kartce,tekst z zapytaniem o nocleg i o cenę W JEZYKU
                        NIEMIECKIM. To sie przydaje, bowiem wiekszośc starszych osób tym językiem
                        posługuje sie.
                        Powodzenia raz jeszcze :-).
                        • zach7 Re: Zalakaros 17.07.07, 15:21
                          Nio... :) ktoś się odezwał. 1300 metrów do basenów, ale przynajmniej jest
                          miejsce. 28 Euro za rodzine 2+1 to chyba spoko w scisłym sezonie? Pozdrawiam
                          • Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:33
                            no, raczej w górnej granicy. Cena za apartament rozumiem, nie za pokój+
                            łazienka, tylko z używalnością kuchni.Puśc link, zobaczę w której dzielnicy
                            • zach7 Re: Zalakaros 18.07.07, 14:05
                              www.zalakaros.info.hu/doina/
                              Bardzo proszę. No cały apartament. Wygląda całkiem całkiem. Przynajmniej tak mi
                              sie wydaje. Poza tym tylko z niego mi odpisali. Jest w końcu połowa lipca...
                              • Gość: madziaromaniaczka Re: Zalakaros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:17
                                eeeeeeeeeeee. No bardzo pikne :-). Bravo.
                                Już zlokalizowałam Waszą uliczkę "Hegyalja" ;-). W pobliżu, po tej samej stronie, przy głównej ulicy, idąc w kierunku basenów, jest cukiernia z pysznymi lodami i łakociami ( to info dla dzieciatka :-.).
                                Bawcie sie dobrze. I niech to brzmi np. keszelemeklekusz :-))).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka