Gość: Jacek IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 18:31 Szukam fajnych noclegów w Hajduszoboszlo na czerwiec 2010 r. Ktos moze cos polecic - pokoj 2 osobowy z lazienka - cena do 250 zl za dobe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Hajduszoboszlo - noclegi 26.08.09, 22:36 O mamo! A coś ty taki rozrzutny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 08:02 Nie mam pojecia jakie sa ceny ? Chodzi mi o cene za pokoj dla 2 osob ze sniadaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.chello.pl 27.08.09, 08:15 Jacku czy Ty poważnie pytasz o 2010 rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 11:04 Powaznie bo Wegry to jeden z krajow ktore zamierzamy odwiedzic w czerwcu. Taka miesieczna wycieczka po Europie Wegry/Bulgaria/Chorwacja/Lazurowe Wybrzeze. Wszystkie kraje mam juz zarezerwowane a na Wegrzech NIE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.chello.pl 27.08.09, 11:58 Do Hajduszoboszlo możesz śmiało jechać bez rezerwacji. Na każdym rogu znajdziesz natrętne osoby oferujące noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdusoboslo Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.pool.t-online.hu 29.08.09, 20:44 Hajdusoboslo separate3-room house in a garden and a separate 1 bedroom apartment for 2-10 persons for rent.Equipped kichen,barbecue,parking option.Prince:8eur/person/night hajduszoboszlo@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
os29 Re: Hajduszoboszlo - noclegi 27.08.09, 14:56 Witamy! Wybieramy sie z tym roku na tydzień do Hajduszoboszlo. Będziemy tam w terminie od 29 sierpnia do 6 września. Byliśmy tam juz rok temu wiec mamy orientacje odnośnie tego miasta i okolic az po Eger. Czy ktoś z was wybiera sie w tym okresie? My ruszamy z okolic Jaworzna i Krakowa. Jeżeli ktoś z Was jedzie w tym okresie podaje moj numer gg 3026747 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: György Kanizsay Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.fibernet.hu 05.09.09, 22:48 super oferta!!! Dogadacie się po polsku. Byłem w tym roku czyli sierpień 2009 naprawde super wypasik z klimatyzacją 200m do basenów. Gość Wam też zorganizuje wejścia do aquaparku za połowe ceny. ALFA APARTMAN Kanizsay Gyórgy ( Jurek ) 4200 Hajduszoboszlo ul.Tulipan 18 telefon +36 209143032 www.alfaapartman.com info@alfaapartman.com za super apartament płaciłem 3000forint od osoby i to jest taka średnia cena ale ma on też tańsze rozwiązania jeśli niezależy Wam na wypasie: 2sypialnie z łazienkami, telewizory w sypilniach z satelitką, salon z aneksem kuchennym, klima i auto bezpiecznie stoi za zamykaną bramą na pilota. więcej info moge podać +48 790760878 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajdusoboslo Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.pool.t-online.hu 11.09.09, 22:56 Hajdusoboslo oddzielny pokoj 3 dom wogrodzie,a odreebne 1 apartament dla 2-9 +4 +6 osob do wynajecia.Wyposazona kuchnia,grill,parking opcje. Cena:7-8 €/noc/osoba www.nixy-apartman.fw.hu email:hajduszoboszlo@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fortuna Apartman Re: Hajduszoboszlo - noclegi IP: *.fibernet.hu 02.04.10, 08:31 Apartament Fortuna czynny jest przez cały rok! Wybudowany w 2008 roku apartament znajduje się w cichej, uzdrowiskowiej okolicy miasta, 350 m od ośrodka leczniczego, Aqua Palace, poczty, pizzeri, sklepów spożywczych i restauracji. W budynku na parterze jest: jeden apartament dwuosobowy i jeden apartament czteroosobowy z możliwością dostawki. Na piętrze są: 2 apartamenty czteroosobowe z możliwością dostawki. Do każdego apartamentu należy wyposażona kuchnia, łazienka z WC., balkon, Wifi internet, TV-Sat. Parking na zamkniętym podwórku. Od 01.09 do 01.07. możliwość wykupniena wyżywienia. Mamy wolny apartament 2, 4 lub 6 -osobowy. Kontakt: Wegry Hajdúszoboszló 4200 Wesselényi ul. 56 www.fortuna2008.hu Email: fortuna2008@vipmail.hu Skype: fortunaapartman Odpowiedz Link Zgłoś