Gość: RZYMIANKA IP: *.range86-138.btcentralplus.com 16.09.06, 12:00 Witam. Bardzo prosze o porade w jakiej tonacji powinien byc makijaz przy niebieskich oczch, brazowych wlosach i naturalnej cerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizazystka.forum Re: jakie kolory dla niebieskich oczu,brazowych w 16.09.06, 18:12 Jeśli ma Pani swoje zdjęcie to proszę o przesłanie będzie mi łatwiej ocenić Pani urodę,ponieważ "cera naturalna" to zbyt ogólne stwierdzenie.Brązowe włosy,niebieskie oczy to bardzo ciekawe połaczenie.Polecam cienie:turkusowe,brzoskwiniowe,miodowe brązy,słodkie odcienie różu,grafity,czekoladowe śliwki.Na usta delikatne wisniowe,beżowe błyszczyki.Jaką dokładnie ma Pani karnacje czy jest jasna,śniada,oliwkowa a moze w odcieniu kości słoniowej?To bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZYMIANKA karnacja IP: *.range86-138.btcentralplus.com 17.09.06, 12:15 Kolor karnacji jest jasny, ale nie przezroczysto jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: karnacja 21.09.06, 11:47 Jako uzupełnienie makijażu polecam pudry brązujące,doskonale poprawiają koloryt skóry ,a tonacje cieni nabiorą pozytywnego blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: karnacja IP: 195.116.125.* 28.09.06, 19:49 Mam podobny problem, tylko moja włosy nie są brązowe ale bardzo ciemne, podobnie oprawa oczu (również bardzo ciemne), natomiast oczy niebieskie i bardzo jasna cera - w niebieskich cieniach czuje się źle, a brązowy mam wrażenie, że do mnie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: karnacja 30.09.06, 20:23 Myślę,że jest Pani typem zimowym i dlatego brązy Panią gaszą.Proszę spróbować:czystą szarość,intensywne tonacje zieleni,czrwień szkarłatu,cytryna,wszystkie odcienie fioletu od cyklamenu po lilię Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: karnacja 30.09.06, 20:19 Polecam również granaty w połaczeniu z miętowym kolorem .To bardzo nietypowe połączenie ,ale doskonale pokaże tonacje Pani teczówki. Odpowiedz Link Zgłoś