Gość: gosscc IP: 80.50.233.* 01.02.07, 18:32 czy hennę na rzęsy można nałożyć samemu w domu? czy można kupić ją w drogerii/ w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asidoo Re: henna 01.02.07, 19:52 Można kupić w drogerii, ale nie wiem, czy uda ci się nią ładnie zrobiś rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosscc Re: henna IP: 80.50.233.* 01.02.07, 21:35 a jak się ją nakłada? czy koleżanka jest mi w stanie ją nałożyć? czy na opakowaniu będzie instrukcja i ile kosztuje taka henna w drogerii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: henna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:50 instrukcja raczej jest ale samemu ciężko ją nałożyć bo trzeba mieć zamknięte oko i przy drugim jest problem - przynajmniej ja tak robie. ogólnie to wystarczy posmarować skóre na powiekach tłustym kremem i nałożyć patyczkiem kosmetycznym takim do ucha, preparat równo na rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: henna 02.09.07, 11:30 Tak oczywiście. Można ją kupić zarówno w aptece jaki i w każdej drogerii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: henna 05.09.07, 09:49 mozna ja kupic w drogerii i jasne ze mozna nalozyc samemu tylko tzreba uwazac i zrobic to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jenifer1 Re: henna 08.09.07, 19:09 Można kupić i nałożyć- ale chyba tylko pojedyńczo:)) Do rzęs powinna być gęsta:)) Przed nałożeniem posmaruj powieki wazeliną, aby skóra się nie zafarbowała. I oczywiście musisz mieć jeszcze jakieś podkładki, albo kupić gotowe albo wyciąć z husteczek- gorzej się wówczas nakłada. Odpowiedz Link Zgłoś