ulawisnia 07.12.10, 13:06 Witam.Czy w Koszalinie istnieje jeszcze mozliwosc pojsc do dentysty i odrazu byc przyjetym?Dzwonilam do roznych i u wszystkich trzeba czekac.Chodzi mi o dentyste ktory przyjmuje na kase.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawojtusia86 Re: Dentysta. 07.12.10, 19:21 tak jest na monte cassino dr bogobowicz. idziesz rano (chyba najlepiej w piatek) i do 10.30 powinnas juz byc po wszystkim:) wiem ze w srode nie przyjmuje, a w czwartek tylko popoludniu. dodam ze to bardzo mily lekarz i naprawde godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: Dentysta. 24.12.10, 10:41 mamawojtusia86 napisała: > tak jest na monte cassino dr bogobowicz. idziesz rano (chyba najlepiej w piatek > ) i do 10.30 powinnas juz byc po wszystkim:) wiem ze w srode nie przyjmuje, a w > czwartek tylko popoludniu. dodam ze to bardzo mily lekarz i naprawde godny pol > ecenia potwierdzam, ten lekarz jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Dentysta. 09.12.10, 10:56 ulawisnia napisała: > Witam.Czy w Koszalinie istnieje jeszcze mozliwosc pojsc do dentysty i odrazu by > c przyjetym?Dzwonilam do roznych i u wszystkich trzeba czekac.Chodzi mi o denty > ste ktory przyjmuje na kase.Z gory dziekuje. jeśli powiesz, że jesteś z bólem, to każdy ma OBOWIĄZEK Ciebie przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś