Dodaj do ulubionych

Spokojnych Swiat

24.12.11, 14:43
Spokojnych Swiat Wam zycze mimo wszystko i na przekor wszystkiemu

www.youtube.com/watch?v=McMsyPddKpQ
Obserwuj wątek
    • ewa.easy Re: Spokojnych Swiat 24.12.11, 15:18
      To będą moje pierwsze święta bez kochanego Taty, odszedł 11 kwietnia tego roku, zupełnie nagle i bez pożegnania. Zostawiłam go w domu na 1 godzinę i gdy wróciłam już odszedł. Był dla mnie całym światem- co dopiero wówczas do mnie dotarło- całe moje życie kręciło się wokół niego choćby podświadomie. Był wspaniałym, kochającym ojcem, pełnym humoru i apetytu na życie. Kochał życie i przyrodę. Tyle rzeczy nie zdążyłam mu powiedzieć, omówić a teraz...już za późno. Proza życia i kłopoty codzienności często temu nie sprzyjały- przysłaniały sprawy ostateczne o których często nie myślimy aż jest już za późno. Przepraszam Cię Tato, kocham Cię i dziękuję za wszystko. Jestem na relanium aby przeżyć te koszmarne święta i nie załamać się kompletne. Dziękuję bardzo wszystkim uczestnikom tego Forum za wsparcie- czytanie waszych postów ogromnie mi pomaga. Spokojnych Świąt dla nas wszystkich i naszych bliskich po tamtej stronie.
    • anna.wasil Re: Spokojnych Swiat 24.12.11, 23:03
      I ja się dołączę..wszystkiego dobrego.Zdrowia i troszeczkę uśmiechu.
      A wszystkim Tym gdzie daleko .. (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
      • agalt Re: Spokojnych Swiat 25.12.11, 12:53
        Dobrych Świąt nam wszystkim i naszym Kochanym, którzy już świętują po drugiej stronie tęczy (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
        • maretta111 Re: Spokojnych Swiat 25.12.11, 17:30
          Ja dołączam się do życzeń, życzę zdrowych i spokojnych świąt, nienawidzę jak ktoś mi życzy "Wesołych świąt" i nikomu też nie jestem w stanie tak życzyć, dla mnie to zbyt wygórowane. Nienawidzę świąt i te puste miejsce przy stole uzmysławia mi jakim jestem pyłkiem....Przytulasy mocne tym "połamanym prze życie ja"...
          • bie-tka Spokojnego Nowego Roku 03.01.12, 23:18
            Na Święta nie mogłam złożyć życzeń bo nie miałam netu, jestem w trakcie przeprowadzki właściwie remontu domu, przeprowadzam się niebawem na wieś , na kolonie wsi, z dala od ludzi i miasta .tylko z najbliższą rodziną. Nie uciekam od bólu, zabieram go ze sobą w inne miejsce, Wam Kochane życzę spokojnego Nowego Roku i spełnienia pragnień leżących w waszych sercach. Ela z rodziną.

Naszym najbliższym najcudowniejsze, najjaśniejsze światełka pamięci do samych NIEBIOS (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
            Ela
    • jl58 Re: Spokojnych Swiat 04.01.12, 20:43
      Zdrowia i wytrwałości w Nowym Roku dla Wszystkich na tym forum zmagających się z żalem po utracie najbliższych.

Najgorsze jest to gdy ktoś bezmyślnie życzy wesołych świąt. Lepiej niech nie życzy, bo u osób które straciły najbliższych (tak jest przynajmniej w moim przypadku MĄŻ zmarł w czerwcu) takie życzenia wywołują żal i rozpacz. Najgorsze jest to, że te osoby przez pół roku nie odezwały się, a teraz bardzo pamiętają i życzą "wesołych, radosnych świąt i szczęścia w Nowym Roku"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka