Dodaj do ulubionych

Smierc meza

08.10.22, 23:01
 Niedawno pochowałam męża miał 38 lat i chociaż chorował nie myśleliśmy że skończy to się śmiercią....zostałam sam z dziećmi i staram się być zajęta wszystkim byle nie myślec  o tęsknocie, ale dopada mnie w najmniej oczekiwanym momencie, rozklejam się i staram staram się trzymać dla dzieciaków chodź sami nie dowierzają tak jak ja że taty już nie ma☹️.Chętnie pogadam .....
Obserwuj wątek
    • gb33 Re: Smierc meza 03.01.23, 23:41
      W tym miesiącu przypada pierwsza rocznica śmierci mojego narzeczonego. Zmarł nagle, miał 33 lata, mam 5 letnia córka. Często wspomina o tacie i mówi że za Nim tęskni. Nie ma dnia żebym o Nim nie myślała. Jest tęsknota, ból, żal. Wszystkie emocje się mieszają i wracają jak bumerang. Rozumiem przez co przechodzisz.
    • student.99 Re: Smierc meza 15.01.23, 17:20
      Jestem studentką psychologii i w ramach swojej pracy magisterskiej pochylam się nad zagadnieniem żałoby. Przez internet spotykam się z osobami w wieku od 20 do 40 lat, które w okresie od 2 do 12 miesięcy wcześniej straciły bliską osobę. Gdyby ktoś z Państwa chciał porozmawiać ze mną o swoim doświadczeniu, można zostawić do siebie kontakt w tym formularzu: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckkeFora7Eq_jLQdzM6yodeDF3zzHZFW_EYlB0i7wdwbzVwQ/viewform?usp=sf_link

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka