maretta111 31.03.09, 08:58 MOŻE BYŚMY TAM SIĘ TAM ODNALEŹLI CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia446 Re: NASZA KLASA 06.04.09, 12:37 Myślę, że miłoby było mieć Was wśród swoich znajomych. A co na to reszta forumowiczów? Pozdrawiam i ściskam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annmaria Re: NASZA KLASA 06.04.09, 22:11 To fajny pomysl. Lepiej pisac do kogos niz stukac w bezimienna klawiature. Zaloze profil forum zaloba jak ktos bedzie mial ochote zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA 06.04.09, 23:30 Bardzo dobry pomysł z tym profilem, popieram! Pozdrawiam Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
basia446 Re: NASZA KLASA 06.04.09, 23:37 annamaria - jeśli tylko profil "ruszy", proszę, wklej link na forum... Będziemy wysyłać zaproszenia, pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 11:00 To link z naszej klasy na profil światełko pamięci tam można pisać zapalać światełko itp, ale warto założyć nowy profil taki "naszego forum" żałoba, starta, osierocenie, pozdrawiam wszystkich ciepło: nasza-klasa.pl/profile/14289435 Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 11:03 Proszę wpisać światełko pamięci w wyszukiwarce szukaj znajomych na NK i tam jest taki profil mocno rozbudowany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osmiorniczka030 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 20:08 Witam Zrobilam rozeznanie na "Naszej klasie." Probowalam zalozyc taka nasza "szkole", ale z tego, co widze w tej chwili zwykli uzytkownicy nie moga zakladac juz wlasnych szkol, tylko wybierac sposrod prawdziwie istniejacych. A forum mozna utworzyc tylko dla klasy w prawdziwej szkole. Pozostaje jedynie profil i podczepianie sie do listy znajomych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
estoy_triste_25 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 20:45 mozemy sie wymienic kontaktami ...mi by sie przydała taka rozmowa z kims kto przezywa to co ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA 07.04.09, 20:48 Przepraszam że się wcięłam, ale próbowałam załozyć konto i sie udało, nosi nazwę forum_zaloba_strata_osierocenie, wpisujcie sie kochani. Pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA do Marietty 07.04.09, 20:50 Marietta przepraszam ze sie wcięłam ale ktos na forum napisał ze nie da sie takiego konta założyć wiec spróbowałam i sie udało, mam nadzieję że sie na mnie nie gniewasz. Pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA do Marietty 07.04.09, 21:21 Przepraszam jeszcze raz , to annamaria wpadła na ten pomysł, w powyzszym poscie pomyliłam sie, w ogóle to jakos dziwnie mi sie tam zalogowało imie żałoba nazwisko strata, tego szukajcie, Halinko chciałam wysłac ci zaproszenie ale to konto fikcyjne więc nie udało sie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia446 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 21:31 bie-tka, możesz wstawić link do tego profilu, bo w wyszukiwarce nie pokazuje tego konta Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA 07.04.09, 21:41 Podaje link nasza-klasa.pl/profile/25102603 Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 22:05 Elu 5 osób z tego forum(również i Ty) jest już wśród moich znajomych na naszej klasie. Z kilkoma innymi mam kontakt rowniez poza forum. Chciałabym tez jeszcze parę osób z forum widzieć wśród nowych swoich znajomych, ale być może nie na jakimś specjalnie wydzielonym profilu. Nie gniewajcie się, ja NARAZIE się wstrzymam z wpisaniem. Musze dobrze sie zastanowic czy chce, zeby wszyscy oglądali moją Agatkę, mnie. Moja córka nie lubiła się afiszować kiedy była zdrowa, a juz szczególnie w chorobie....I głównie ze względu na nią. Nie chciałabym żeby była niezadowolona... Tak więc zrozumcie i wybaczcie....Może za jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich Halina-mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś
bie-tka Re: NASZA KLASA 07.04.09, 22:12 Rozumiem Halinko, pozdrawiam Cie serdecznie.Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
dorrita79 Re: NASZA KLASA 07.04.09, 22:18 a czy mogłybyście jeszcze w swoim profilu (imię i nazwisko) dopisać pseudonim z forum? żeby było wiadomo kto jest kto? Odpowiedz Link Zgłoś
annmaria Re: NASZA KLASA 08.04.09, 16:45 Witajcie! Niestety moj komputer padl i bede go miala dopiero w srode po swietach. Korzystam teraz z kompa brata i juz wyslalam zaproszenie bo bardzo bardzo chce poznac Was blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
kct.kct Re: NASZA KLASA 21.11.09, 18:07 Dorrita jestes taka piekna, ale masz przeszywajaco smutne spojrzenie... az sie poplakalam;( Odpowiedz Link Zgłoś
dorrita79 Re: NASZA KLASA 28.11.09, 17:31 kct - po przeczytaniu twego wpisu mnie zatkało;-) ściskam Cię mocno i Wszystkich tu obecnych Dora Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka_e Re: NASZA KLASA 23.11.09, 13:04 nie wiem na którym profilu jest Was wiecej z tego forum, wysłałam zaproszenie na pierwszy link a potem zobaczyłam drugi , gdzie mam sie wpisać??? oczywiście jak bedę mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: NASZA KLASA 23.11.09, 13:56 Witaj wpisz forum żałoba strata i to będzie to. Wklejam link ale nie wiem czy się wyświetli, pozdrawiam ciepło. Marta nasza-klasa.pl/profile/25102603 Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka_e Re: NASZA KLASA 28.11.09, 14:16 dziękuję kochana, ale się nie dobiłam. -- Odpowiedz Link Zgłoś
agni-123 Re: NASZA KLASA 16.03.10, 20:01 Właśnie się zapisałam do światełka i do żałoba strata.Pozdrawiam wszystkich co stracili bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś