Dodaj do ulubionych

Dobry Mechanik VOLVO Warszawa

IP: 178.73.50.* 18.01.11, 21:29
Witam
W dniu dzisiejszym byłam w serwisie autoryzowanym w z autem w zwiazku z wyswietlajacym sie komunikatem serwisowym. Okazało sie ze wg wskazan komputera mam uszkodzone 5 wtrysków- i do wymiany są klapy wirowe- Krzykneli 11 tys :)
Nie znam zadnego mechanika, auto mam niedługo i nie bardzo wiem gdzie mam sie udać
VolVo S 60 2006 r silnik diesel 2,4
Obserwuj wątek
    • bratnig Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 26.01.11, 23:08
      Trwa akcja serwisowa 4+ na samochody starsze niż czteroletnie, z rabatami sięgającymi 50% w zależności od wieku auta.
    • Gość: Agnetis Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa IP: *.wum.edu.pl 28.01.11, 10:21
      to polecam szczerze warsztat volvo - przy. ul. Wólczyńskiej 190.
      LIFE-CAR Profesjonalny Serwis Volvo
      Tel. (022) 817-93-84

Od prawie dwóch lat korzystam z ich usług ( akurat mam S40 2,5) i bardziej rzetelnego i solidnego warsztatu ze świecą szukać.
      Nie dość, że się znają na rzeczy, to są wyjątkowo solidni i uczciwi. Szczerze ich polecam.
      Pozdrawiam,
      A.
    • Gość: Sigma Auto Service Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 14:11
      SIGMA AUTO SERVICE
    • Gość: Mosqito Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 17:54
      Zobacz www.naprawy-nadwozi.pl Oczywiście głównie jeżeli chodzi o naprawy blacharsko-lakiernicze. Widziałem zrobioną tam 850 kuzyna. Wiadomo model ma już swoje lata, ale po naprawie wyglądał idealnie
      • bigmastiff Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 29.10.11, 23:28
        Poszukaj kogoś na rankingu warsztatów może znajdziesz tam jakieś sensowne opinie o warsztatach
    • serwisauto654 Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 05.11.15, 13:30
      Można zaryzykować stwierdzenie, że mechanik jest pewnego rodzaju lekarzem samochodowym. Od prawidłowej diagnozy problemu zależy skuteczność leczenia ? w tym wypadku naprawy. Tak jak człowiek dba o swoje zdrowie i wybiera najlepszych specjalistów, tak i kierowcy pragną oddać swój samochód w ręce fachowca. Chcą bowiem jeździć sprawnym samochodem i w ten sposób zapewnić sobie i swojej rodzinie spokój i bezpieczeństwo.
      auto-conrad.pl/opel/ - serwis Opel Warszawa
    • Gość: Mirekkan2 Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.16, 18:55
      Warszawa, ja polecam Wam ten salon volvo - niezalezny-serwis-volvo.vcentrum.pl Całkiem dobre ceny mają, szczególnie przed świętami teraz, auta z 2016 można kupić w dobrej cenie, wiem co mówię :D
    • smogorzewski.w Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 04.01.17, 23:17
      Temat pewnie już nie aktywny ale gdyby ktoś potrzebował dobrego mechanika to szczerze polecam odezwać się do besthol a konkretnie do Pana Kamila. Prowadzą mobilny serwis samochodowy czyli mechanikę i elektrykę z dojazdem pod dom, pod biuro czy gdziekolwiek trzeba. Mają specjalistyczne pojazdy z pełnym wyposażeniem. Sam korzystałem i pierwszy raz spotkałem się z taką profesjonalną obsługą. Pan Kamil odpowiedział na wszystkie pytania, zrobił diagnostykę, poinformował o usterce, przedstawił wszystkie koszty związane z naprawą (osobno wycenił usługę i osobno części), a ostatecznie naprawił wszystko tego samego dnia. Dodatkowo przekazują protokół przyjęcia samochodu do naprawy i dają gwarancję pisemną na części. http://besthol.pl/
    • justynajamroz90 Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 11.01.18, 11:33
      Do mechanika je żdżę na Mokotów, stacja się Wacar nazywa. Od niedawna tutaj korzystam z obsługi i pierwsze odczucia są pozytywne, przede wszystkim jest kontakt z mechanikiem, można porozmawiać, wiem co jest dokładnie robione, jakie są koszty i tak dalej.
    • marticzka39 Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 30.06.20, 22:44
      Serwis Auto Matraszek w Markach polecam - automatraszek.pl/, biorą na warsztat auta wszystkich marek, a znają się na rzeczy i fachowców mają świetnych. A do tego szeroki zakres usług, miałam okazję robić tam przegląd, ale też naprawy blacharsko-lakiernicze, a ostatnio także auto detailing. Za każdym razem usługa wykonana na 100%.
    • Gość: Tomson Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa IP: 91.230.98.* 30.03.22, 22:47
      W Markach jest serwis Auto Matraszek automatraszek.pl/, który serwisuje wszystkie marki samochodów. Naprawdę profesjonalne i godne zaufania miejsce, gdzie mają kompleksową ofertę: mechanika, blacharstwo, lakiernictwo, auto spa... Ja jestem zawsze zadowolony z wykonanej tam usługi
    • vipit Re: Dobry Mechanik VOLVO Warszawa 13.07.25, 08:17
      W Kobyłce (szybki dojazd bez korków w kilka minut S8) są naprawdę nieźli i robią też Volvo... a często poprawiają też po "specjalistach" z warsztatów zajmujących się tylko daną marką, w tym również po serwisie Volvo :) Sprawdź sobie AutoMagia.pl - POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka