Gość: 1.1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 08:33 Witam Na ul. Wrocławskiej na Bemowie jest kilka warsztatów, który polecacie ? albo który omijać ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Wa-wa Bemowo ul. Wrocławska IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 19:38 Odradzam Abrox Auto, wymienili mi w aucie części dobre na dobre, nie usuwając usterki , zero umiejętności . Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmarmur Re: Wa-wa Bemowo ul. Wrocławska 25.10.11, 21:30 Ja korzystam z www.solidny-warsztat.pl Aby nie rozpisywać się to krótko. W pełni zasługują na swoją nazwę. Solidny i pod względem jakości jak i terminów Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmarmur Re: Wa-wa Bemowo ul. Wrocławska 25.10.11, 21:32 jacekmarmur napisał: > Ja korzystam z www.solidny-warsztat.pl Aby nie rozpisywać się to krótko. W pełni > i zasługują na swoją nazwę. Solidny i pod względem jakości jak i terminów Popełniłem błąd w adresie powinno być www.solidny-blacharz.pl, zawiedzionych przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś