Gość: tomi IP: *.rzeczpospolita.pl 18.06.04, 15:20 Czy ktoś zna ten warsztat. Planuje oddać tam samochód. Naprawa lakiernicza. Z góry dziekuje za info. Tomi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absorb Re: Lakiernik Abcar - Warszawa 21.07.04, 12:07 Oddałeś? Jakie wrażenia? Gdzie oni się tak właściwie mieszczą? z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam absorb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Lakiernik Abcar - Warszawa IP: *.aster.pl 21.07.04, 15:25 mały serwis, ale to nic nie znaczy, byłem tam ostatno dwa razy raz na lakierni i uważam, ze jest to dosyć dobry zakład, podobała mi się ich robota :), a i terminy nie są długie nie chce mówić, że polecam, ale sam się przekonasz, że nie robią źle :) wjazd od wysockiego między bartniczą a bazyliańska, serwis zanjduje się pomiedzy serwisem shella a peugeotem (tam jest ta myszyniecka) Odpowiedz Link Zgłoś
absorb Re: Lakiernik Abcar - Warszawa 22.07.04, 23:18 Gość portalu: mały napisał(a): > mały serwis, ale to nic nie znaczy, byłem tam ostatno dwa razy raz na lakierni > i > uważam, ze jest to dosyć dobry zakład, podobała mi się ich robota :), a i > terminy nie są długie > nie chce mówić, że polecam, ale sam się przekonasz, że nie robią źle :) > > wjazd od wysockiego między bartniczą a bazyliańska, serwis zanjduje się pomiedz > y > serwisem shella a peugeotem (tam jest ta myszyniecka) OKAY, będę się kontaktował. Nie później niż jutro. Jak znajdę w tym PRZEDROŻONYM mieści dobrego fachowca to poświęcę dwa popołudnia by go wywyższyć w internecie. A co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś